Νορβηγία: Κυκλοφόρησε το τραγούδι της φιναλίστ Ulrikke, “Attention”

Νορβηγία: Κυκλοφόρησε το τραγούδι της φιναλίστ Ulrikke, “Attention”

Σήμερα κυκλοφόρησε το τραγούδι της φιναλίστ που βρίσκεται απευθείας στον τελικό της εθνικής επιλογής της Νορβηγίας για την Eurovision 2020, Melodi Grand Prix, Ulrikke (Attention).

Λίγο πριν το σόου του Σαββάτου, όπως και τις τρεις προηγούμενες εβδομάδες, δημοσιεύτηκε το τραγούδι που θα παρουσιαστεί ζωντανά στον αυριανό τέταρτο ημιτελικό (Δυτική Νορβηγία) της επιλογής , χωρίς όμως να διαγωνιστεί. Σειρά για την Ulrikke με το τραγούδι Attention.

https://www.youtube.com/watch?v=-gAs9ZNLjII&feature=emb_title

Μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από επαγγελματίες, έχει προ-επιλέξει τις 5 από τις 10 συμμετοχές του τελικού, ενώ οι υπόλοιπες θέσεις θα συμπληρωθούν με τους νικητές των 5 ημιτελικών που θα προηγηθούν. Ο κάθε ημιτελικός αντιστοιχεί σε μια διοικητική περιφέρεια της Νορβηγίας (Βόρεια, Κεντρική, Δυτική, Ανατολική και Νότια Νορβηγία), ενώ κάθε φορά θα βλέπουμε να διαγωνίζονται 4 καλλιτέχνες χωρισμένοι σε Duels. Στο τέλος της βραδιάς, το κοινό με την ψήφο του θα είναι αυτό που θα επιλέγει την συμμετοχή που θα προκριθεί στον τελικό. Στις 25 Ιανουαρίου, παρακολουθήσαμε τον 3ο ημιτελικό, ενώ μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου που θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός, θα έχουν διεξαχθεί και οι 5.

Μία σκέψη στο “Νορβηγία: Κυκλοφόρησε το τραγούδι της φιναλίστ Ulrikke, “Attention”

  1. Αν δεν στείλουν αυτο για Νορβηγία θα χάσουν μια μεγάλη ευκαιρία..πραγματικά πολύ δυνατό κ μακάρι να ναι εξίσου στο live

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.