Νορβηγία: Ακούστε τα τραγούδια του 4ου ημιτελικού του Melodi Grand Prix 2020

Νορβηγία: Ακούστε τα τραγούδια του 4ου ημιτελικού του Melodi Grand Prix 2020

Μετά τα αποτελέσματα του χθεσινού 3ου ημιτελικού, το επετειακό Melodi Grand Prix 2020 συνεχίζεται με την αποκάλυψη των 4 κομματιών του τέταρτου ημιτελικού. Στον τέταρτο ημιτελικό θα συμμετάσχουν οι καλλιτέχνες που προέρχονται από την περιφέρεια της δυτικής Νορβηγίας. Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε τα υποψήφια τραγούδια:

Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με τον Magnus Bokn συνθέτες του τραγουδιού Over The Sea είναι ο Alexander Rybak νικητής της Eurovision 2009 με το fairytale και εκπρόσωπος της χώρας του το 2018 με το τραγούδι That’s how you write a song (15η θέση),  καθώς επίσης και ο Joakim With Steen γνωστός και ως JOWST εκπρόσωπος της Νορβηγίας το 2017 με τον τραγούδι Grab the monent (10η θέση).

Ο νικητής αυτού του ημιτελικού θα προκριθεί στον μεγάλο τελικό του Melodi Grand Prix 2020 που θα διεξαχθεί στις 15 Φεβρουαρίου στο Trondheim Spektrum στην πόλη του Trondheim. Ο νικητής του ημιτελικού θα αναδειχθεί μέσω televoting ενώ σε αυτόν ημιτελικό η Ulrikke Brandstorp,  η οποία είναι μια από τους 5 καλλιτέχνες που προκρίθηκαν απευθείας στον ημιτελικό χωρίς να διαγωνιστεί σε κάποιον ημιτελικό, θα ερμηνεύσει το τραγούδι Attention με το οποίο είναι υποψήφια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.