Μάλτα: Τα αποτελέσματα του τρίτου live show του X-Factor Malta

Μάλτα: Τα αποτελέσματα του τρίτου live show του X-Factor Malta

Σήμερα πραγματοποιήθηκε το τρίτο Live Show του X Factor Μάλτας όπου οχτώ καλλιτέχνες διαγωνίστηκαν για να περάσουν στο live show της επόμενης βδομάδας.

Η Πορεία μέχρι σήμερα

Μετά το bootcamp o κάθε κριτής ανέλαβε και μία ομάδα , από τα μέλη της οποίας 6 μόνο θα κερδίσουν μια θέση στο chair challenge και θα περάσουν στην φάση των judges’ houses. Τις προηγούμενες βδομάδες είχαν προβληθεί  οι “chair challenge” δοκιμασίες για την ομάδα των κοριτσιών και αγοριών, των άνω των 25 (Overs) και των γκρουπ κατά την οποία επιλέχθηκαν οι 6 από κάθε ομάδα που θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση των Judges’ Houses. Στην φάση των Judges’ Houses οι 6 καλλιτέχνες από κάθε ομάδα επισκέφθηκαν το σπίτι του κριτή-μέντορα τους και με μια τελευταία ερμηνεία μπροστά στον ίδιο και κάποιο σημαντικό όνομα της μουσικής βιομηχανίας, διεκδίκησαν μία από τις τρεις θέσεις σε κάθε κατηγορία που οδηγούσαν στα live shows.

Οι καλλιτέχνες του τρίτου LIVE SHOW

Ένα σύνολο από 8 καλλιτέχνες έφτασαν στο τρίτο live show για να διεκδικήσουν την πρόκριση τους στην τρίτη βδομάδα των live shows. Οι 4 ομάδες που είδαμε ήταν:

Τα Κορίτσια: Justine Shorfid, Destiny Chukunyere

Τα Αγόρια: Kyle Cutajar, Karl Schembri

Οι Overs (25+): Celine Agius

Τα Γκρουπ: Yazmin and James, FAITH, Bloodline 

Οι ερμηνείες του τρίτου Live Show

Οι οχτώ καλλιτέχνες είχαν να επιλέξουν απόψε ένα τραγούδι που ταίριαζε στο θέμα με τίτλο “Legendary Soundtracks”. Κατά την διάρκεια του σόου είδαμε τις ακόλουθες 8 ερμηνείες που ανέβασαν το επίπεδο αρκετά ψηλά:

  1. Destiny Chukunyere – “He Lives In You” (The Lion King 2: Simba’s Pride)
  2. Celine Agius – “What A Wonderful World” (Louis Armstrong)
  3. Yazmin & James – “You’re The One That I Want” – Grease (Olivia Newton-John and John Travolta)
  4. Karl Schembri –  “Turandot” (Giacomo Puccini)
  5. Bloodline – “Swan Song” (Dua Lipa)
  6. Justine Shorfid – “I Will Always Love You” (Whitney Houston)
  7. Kyle Cutajar – “Kiss from A Rose” (Seal)
  8. F.A.I.T.H. – “Man In The Mirror” (Michael Jackson)

Tα Αποτελέσματα

Μετά την ολοκλήρωση των ερμηνειών, ο καλλιτέχνης με τις λιγότερες ψήφους αποχώρησε απευθείας από το σόου ενώ οι επόμενοι δύο με τις λιγότερες ψήφους μονομάχησαν με μια τελευταία ερμηνεία για να αποφασίσουν οι κριτές τελικά ποιον δεύτερο καλλιτέχνη θα στείλουν σπίτι.

Η ψηφοφορία του κόσμου έθεσε απευθείας εκτός διαγωνισμού τoν Karl Schembri καθώς έλαβε τις λιγότερες ψήφους απ’όλους τους συμμετέχοντες.

Στην συνέχεια οι Bloodline και η Celine Agius, οι επόμενοι δύο με τις λιγότερες ψήφους, μονομάχησαν ερμηνεύοντας κομμάτι της επιλογής τους αντίστοιχα. Δυστυχώς η Celine Agius αποχώρησε.

 

Συνεπώς ο Karl Schembri και η Celine Agius  αποκλείστηκαν από την συνέχεια του σόου, το οποίο συνεχίζεται την επόμενη Κυριακή με το τέταρτο live show.

Ποιος ξεχώρισε κατά την γνώμη σας στο τρίτο σόου;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.