Νορβηγία: Ακούστε τα τραγούδια του 5ου ημιτελικού του Melodi Grand Prix 2020

Νορβηγία: Ακούστε τα τραγούδια του 5ου ημιτελικού του Melodi Grand Prix 2020

Η δημόσια τηλεόραση της Νορβηγίας NRK, αποκάλυψε τις 4 συμμετοχές του πέμπτου ημιτελικού της εθνικής επιλογής της χώρας για την Eurovision, Melodi Grand Prix 2020, που θα πραγματοποιηθεί στις 08 Φεβρουάριου.

Μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από επαγγελματίες, έχει προ-επιλέξει τις 5 από τις 10 συμμετοχές του τελικού, ενώ οι υπόλοιπες θέσεις θα συμπληρωθούν από τους νικητές των 5 ημιτελικών που θα προηγηθούν.

Οι συμμετέχοντες του 5ου ημιτελικού του MGP 2020 (Βόρεια Νορβηγία), είναι οι εξής:

Ανάμεσα στους υποψήφιους συναντάμε τους Elin & The Woods όπου συμμετείχαν στο MGP 2017 και την Jenny Jenssen όπου και αυτή είχε λάβει μέρος στον εθνικό τελικό της χώρας το 2017.

Ο κάθε ημιτελικός αντιστοιχεί σε μια διοικητική περιφέρεια της Νορβηγίας (Βόρεια, Κεντρική, Δυτική, Ανατολική και Νότια Νορβηγία), ενώ κάθε φορά θα βλέπουμε να διαγωνίζονται 4 καλλιτέχνες χωρισμένοι σε Duels. Στο τέλος της βραδιάς, το κοινό με την ψήφο του θα είναι αυτό που θα επιλέγει την συμμετοχή που θα προκριθεί στον τελικό.

Το Σάββατο, εκτός από τους διαγωνιζόμενους, θα παρακολουθήσουμε και την Tone Damli να ερμηνεύει ζωντανά την συμμετοχή της “Hurts Sometimes”, που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή και η οποία είναι η μία από τις 5 που βρίσκονται απευθείας στον τελικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.