Κύπρος: Ο Alfie Arcuri το πρώτο στοιχείο για την συμμετοχή του Sandro στην Eurovision 2020!

Κύπρος: Ο Alfie Arcuri το πρώτο στοιχείο για την συμμετοχή του Sandro στην Eurovision 2020!

Για άλλη μια χρονιά στην επίσημη σελίδα του Facebook CYBC: Eurovision Cyprus, ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Κύπρου ξεκίνησε να μας παρουσιάζει με στοιχεία την επόμενη συμμετοχή της Κύπρου.

Το πρώτο στοιχείο ξεκίνησε με ένα απόσπασμα από το βίντεο κλιπ ενός τραγουδιού. Το κλιπ παρουσίαζε μια ρομαντική συνάντηση ανάμεσα σε δύο αγόρια σε ένα χώρο με ηλεκτρονικά παιχνίδια. Λίγες ώρες αργότερα, ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας επιβεβαίωσε ότι το κλιπ συνδέεται με κάποιο τρόπο με την συμμετοχή του Sandro. Ποια θα μπορούσε να είναι όμως η σύνδεση;

Αυτό που έχει έντονο ενδιαφέρον είναι ότι ο ερμηνευτής του τραγουδιού στο βίντεο κλιπ είναι ο Alfie Arcuri. Πέρυσι ο Alfie Arcuri συμμετείχε στον εθνικό τελικό της Αυστραλίας (Australia Decides) με το τραγούδι “To Myself” και κατέληξε στην 5η θέση.

Μήπως η σύνδεση των στοιχείων είναι ότι ο Alfie Arcuri είναι ένας από τους σύνθετες της φετινής συμμετοχής της Κύπρου, με παρόμοιο μήνυμα του τραγουδιού “If They Only Knew”, δηλαδή την διαφορετικότητα;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.