Μολδαβία: Με το “Sugar” στο Ρότερνταμ η Natalia Gordienko

Μολδαβία: Με το “Sugar” στο Ρότερνταμ η Natalia Gordienko

Η Natalia Gordienko με ανάρτησή της στα social media αποκάλυψε τον τίτλο του τραγουδιού με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Μολδαβία στην Eurovision 2021. To τραγούδι λέγεται “Sugar” και φέρει Ελληνική σφραγίδα της περίφημης dream team, αποτελούμενη από τον Δημήτρη Κοντόπουλο στην σύνθεση του τραγουδιού, τον Ηλία Κοκοτό ως creative director και τον Φωκά Ευαγγελινό ως χορογράφο. Συνθέτης του τραγουδιού είναι επίσης ο Philipp Kirkorov και στιχουργός η Sharon Vaughn.  Η ίδια ακριβώς ομάδα βρισκόταν πίσω από την περσινή συμμετοχή της Μολδαβίας “Ρrison” καθώς επίσης και από τις Ελληνικές συμμετοχές του 2020 και 2021 (με εξαίρεση τον Philipp Kirkorov όπου στην θέση του συναντάμε τους ARCADE). Ακόμα δεν έγινε γνωστό το πότε θα κυκλοφορήσει το Sugar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gordienko Natalia (@natalitsa)

Λίγα λόγια για την Natalia Gordienko

Η Natalia Gordienko γεννήθηκε το 1987 στην πρωτεύουσα  της Μολδαβίας, Κισινάου, αν και έχει Ουκρανική καταγωγή. Κέρδισε τον εθνικό τελικό της Μολδαβίας για την Eurovision δύο φορές, το 2006 με το τραγούδι Loca σε συνεργασία με τους  Arsenium και Connect-R και το 2020 με το τραγούδι Prison. To 2006 έφτασε έως την 20η θέση, ενώ το  2020 ο διαγωνισμός δεν πραγματοποιήθηκε εξαιτίας την πανδημίας του ιού COVID-19. Το καλοκαίρι που μας πέρασε επιλέχθηκε για 3η φορά ως η εκπρόσωπος της Μολδαβίας, αυτή την φορά με απευθείας ανάθεση, για την Eurovision 2021. Η Natalia Gordienko θα διαγωνιστεί στο πρώτο μισό του B’ Ημιτελικού στις 20 Μάιου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.