Βουλγαρία: Ακούστε το “Imaginary Friend” της VICTORIA

Βουλγαρία: Ακούστε το “Imaginary Friend” της VICTORIA

Η VICTORIA κυκλοφόρησε σήμερα το Imaginary Friend, το  δεύτερο από τα υποψήφια τραγούδια της για την Eurovision 2021 και το πρώτο από το νέο της album “a little dramatic“. Συνθέτης του τραγουδιού είναι η ίδια η VICTORIA μαζί με τους Cornelia Wiebols και Irma Eriksson Wadström, ενώ υπεύθυνοι για την παραγωγή του τραγουδιού είναι οι Cornelia Wiebols και Oliver Björkvall.

Η VICTORIA δήλωσε για το τραγούδι της τα εξής:

Ο καθένας μπορεί να ταυτιστεί με αυτήν την ιστορία γιατί όλοι βιώνουμε κάτι τέτοιο. Το να αγαπάς κάποιον με όλη σου την καρδιά δεν σημαίνει πάντα ότι θα σου ανταποδώσει την αγάπη . Μερικές φορές η αγάπη είναι χωρίς ανταπόδοση και απλά πρέπει να προχωρήσεις με τη ζωή σου. Η διαδικασία του να προχωρήσουμε θα ειπωθεί από ένα άλλο τραγούδι του άλμπουμ. Οι ιστορίες του “a little dramatic” είναι συνδεδεμένες μεταξύ τους και είμαι βέβαιη ότι όταν παρουσιάσουμε όλα τα τραγούδια, τα κομμάτια του παζλ θα ενωθούν.

Τα υποψήφια τραγούδια

Θυμίζουμε πως 6 συνολικά είναι τα υποψήφια τραγούδια για την VICTORIA, η λίστα των κομματιών είναι η παρακάτω ενώ περισσότερα για την διαδικασία επιλογής του τραγουδιού της Βουλγαρίας για την Eurovision 2021 μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

  • Imaginary Friend
  • Growing Up Is Getting Old
  • Dive Into Unknown
  • Phantom Pain
  • The Funeral Song
  • UGLY CRY

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.