Μαλλιά κουβάρια έγινε η αποστολή της Βοσνίας- Ερζεγοβίνης

Μαλλιά κουβάρια έγινε η αποστολή της Βοσνίας- Ερζεγοβίνης

Μια περίεργη ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες και αφορά έναν έντονο καυγά που κατέληξε σε γρονθοκοπήματα μεταξύ κάποιων μελών της αποστολής της Βοσνίας- Ερζεγοβίνης.

Τα χθεσινά 34α γενέθλια του Deen μάλλον θα μείνουν αξέχαστα σε όλους τους “τυχερούς” που ήταν καλεσμένοι στην επεισοδιακή αυτή βραδιά, αφού λίγο έλειψαν δύο εκ των παρευρισκόμενων να καταλήξουν στο νοσοκομείο. Ο Almir Ajanović που είναι ο συνθέτης και παραγωγός της φετινής συμμετοχής της Βοσνίας- Ερζεγοβίνης επιτέθηκε φραστικά αλλά και σωματικά στον Jasmin Fazlić Jala, χωρίς να υπάρχει κάποια ιδιαίτερη αιτία, σπάζοντας του μάλιστα και τη μύτη. Αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου τόνισαν πως το πολύ αλκοόλ ήταν η αιτία του καυγά.

Η αρχηγός της αποστολής της Βοσνίας- Ερζεγοβίνης στο διαγωνισμό Lejla A. Babović, έμεινε έκπληκτη από την έκταση του συμβάντος και άφησε όλα τα σενάρια ανοιχτά για το τι μέλει γενέσθαι, όσο αφορά την τύχη της συμμετοχής της χώρας το Μάιο στη Στοκχόλμη.

Σε μία προσπάθεια να αμβλύνουν τις εντυπώσεις και να μετριάσουν το θέμα ο Deen δημοσίευσε στο Twitter του μία φωτογραφία, λέγοντας πως είναι όλοι καλά και να μην πιστεύουν όλα όσα γράφονται. Δείτε το Tweet ΕΔΩ,

Στο παρακάτω βίντεο δείτε την αγγλόφωνη εκδοχή της συμμετοχή της Βοσνίας Ερζεγοβίνης στη Eurovision 2016:

https://www.youtube.com/watch?v=tJig3DCUbQk

πηγή: EuroVisionary

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.