Μάλτα: Οι 6 καλλιτέχνες από την κατηγορία των “Overs”(+25) που προκρίθηκαν στο Judges’ Houses του X-factor Malta

Μάλτα: Οι 6 καλλιτέχνες από την κατηγορία των “Overs”(+25) που προκρίθηκαν στο Judges’ Houses του X-factor Malta

Tο X Factor Malta ήρθε να διαδεχτεί σαν διαδικασία επιλογής εκπροσώπου της Eurovision  το Malta Eurovision Song Contest (MESC). Σήμερα η διαδικασία αυτή έφτασε στον Chair Challenge γύρο για την κατηγορία των άνω των 25 ετών (Overs) και την επιλογή 6 εξ αυτών που θα προχωρήσουν στην επόμενη φάση.

H διαδικασία του Chair Challenge

Μετά το bootcamp o κάθε κριτής ανέλαβε και μία ομάδα , από τα μέλη της οποίας 6 μόνο θα κερδίσουν μια θέση στο chair challenge και θα περάσουν στην φάση των judges’ houses. Τις προηγούμενες δύο Κυριακές είχε προβληθεί  η “chair challenge” δοκιμασία για την ομάδα των κοριτσιών και αγοριών, κατά την οποία επιλέχθηκαν οι 6 από κάθε ομάδα που θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση των Judges’ Houses.

Σήμερα το βράδυ προβλήθηκε η “chair challenge” δοκιμασία για την ομάδα των άνω των 25 (Overs), την οποία επιβλέπει o Ray Mercieca. Στην σκηνή ανέβηκαν συνολικά οι ακόλουθοι 12 καλλιτέχνες: Kim Cortis, Janice Debattista, Janice Mangion, Franklin Calleja, Vanessa Sultana, Anna Azzopardi, Laura Bruno, Chris Grech, Anna Faniello, Rachel Tedesco Triccas, Ben Purplle, Petra.

Από αυτούς μόνο οι ακόλουθοι 6 προκρίθηκαν στην φάση των Jundges’ Houses. Δείτε ποιοι είναι και τις ερμηνείες που τους χάρισαν την πρόκριση στην χρυσή εξάδα:

Anna Azzopardi- “Son of a preacher man” (Dusty Springfield)

Franklin Calleja- “In the arms of an angel (Sarah McLachlan)

Anna Faniello- Nessun Dorma (Turandot)

Petra- Never tear us apart (INXS)

Ben Purplle- Creep (Radiohaed)

Vanessa Sultana- I am changing (Jennifer Hudson)

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις ερμηνείες του επεισοδίου εδώΤην επόμενη Κυριακή ακολουθεί η τέταρτη και τελευταία ομάδα των συγκροτημάτων για να συμπληρωθούν και οι τελευταίες 6 θέσεις του επόμενου γύρου.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.