Μάλτα: Τα 6 αγόρια που προκρίθηκαν στο Judges’ Houses του X-factor Malta

Μάλτα: Τα 6 αγόρια που προκρίθηκαν στο Judges’ Houses του X-factor Malta

Tο X Factor Malta ήρθε να διαδεχτεί σαν διαδικασία επιλογής εκπροσώπου της Eurovision  το Malta Eurovision Song Contest (MESC). Σήμερα η διαδικασία αυτή έφτασε στον Chair Challenge γύρο για την κατηγορία των αγοριών και την επιλογή 6 εξ αυτών που θα προχωρήσουν στην επόμενη φάση.

H διαδικασία του Chair Challenge

Μετά το bootcamp o κάθε κριτής ανέλαβε και μία ομάδα , από τα μέλη της οποίας 6 μόνο θα κερδίσουν μια θέση στο chair challenge και θα περάσουν στην φάση των judges’ houses. Την προηγούμενη Κυριακή προβλήθηκε η “chair challenge” δοκιμασία για την ομάδα των κοριτσιών, την οποία επιβλέπει ο Howard Keith (Μάνατζερ καλλιτεχνών και μεταξύ άλλων μάνατζερ και τις δυο φορές εκπροσώπου στην Eurovision Ira Losco) κατά την οποία επιλέχθηκαν τα 6 κορίτσια που θα περάσουν στην επόμενη φάση.

To βράδυ που μας πέρασε έλαβε μέρος η “chair challenge” δοκιμασία για την ομάδα των αγοριών, την οποία επιβλέπει η Ira Losco. Στην σκηνή ανέβηκαν συνολικά οι ακόλουθοι 11 καλλιτέχνες: Aleandro Pace Tahir, Owen Leuellen, Isaac Mercieca, Aidan Cassar, Norbert Bondin, Mark Anthony Bartolo, Claudio Zammit, Miguel Bonello, James Mifsud, Luke Chappell, Matthew Anthony Caruana. Από αυτούς μόνο οι ακόλουθοι 6 προκρίθηκαν στην φάση των Jundges’ Houses. Δείτε ποιοι είναι και τις ερμηνείες που τους χάρισαν την πρόκριση στην χρυσή εξάδα:

1. Norbert Bondin Use Somebody ( Kings of Leon)

2.Claudio Zammit No Roots (Alice Merton)

3.Owen Leuellen – Δικό του ραπ τραγούδι

4. Aidan Cassar – Don’t Know Much (Aaron Neville & Linda Ronstadt)

5. Luke Chappell – Photograph (Ed Sheeran’)

6. Mark Anthony Bartolo – Writings On The Wall (Sam Smith)

Την επόμενη Κυριακή το X-factor Malta θα συνεχίσει την αναζήτηση του για τον επόμενο εκπρόσωπο της χώρα στην Eurovision 2019 με την Chair Challenge δοκιμασία των Overs (25+).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.