Μάλτα: Τα 6 κορίτσια που προκρίθηκαν στην φάση των Judges’ houses

Μάλτα: Τα 6 κορίτσια που προκρίθηκαν στην φάση των Judges’ houses

Έπειτα από την ολοκλήρωση του Bootcamp στο X-factor Μάλτας, μέσω του οποίου θα προκύψει ο εκπρόσωπος της χώρας στην Eurovision 2020, έφτασε η στιγμή για την επόμενη φάση του μουσικού αυτού διαγωνισμού, το Chair Challenge.

Η φάση του Chair Challenge ξεκίνησε την Κυριακή και θα ολοκληρωθεί σε 3 εβδομάδες. Μετά το bootcamp o κάθε κριτής ανέλαβε από μία ομάδα, οπού μόνο 6 καλλιτέχνες από την κάθε μία θα προκριθούν στην φάση των Judges’ houses, ώστε να επιλεγούν οι 3 υποψήφιοι από κάθε γκρουπ που θα προχωρήσουν στα Live Shows. Αυτή την εβδομάδα το Chair Challenge ξεκίνησε με την ομάδα των κοριτσιών, την οποία επιβλέπει η Ira Losco.

Τα κορίτσια που διαγωνίστηκαν απόψε ήταν οι: Charisse Vassallo, Danika Catuajar, Destiny Chukunyere, Gail Attard, Jasmine Abela, Jelena Attard, Julia Camilleri, Justine Shorfid, Kylie Meilak, Karin Duff, Lisa Marie Tabone, Marija Bellia and Maria Ellul. Οι 6 υποψήφιες που κέρδισαν το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο, είναι οι εξής:

  • Marija Bellia (Bad Romance – Lady Gaga)

  • Karin Duff (Dangerous woman – Ariana Grande)

  • Jasmine Abela (Side to side – Ariana Grande)

  • Destiny Chukunyere (Don’t Call Me Up – Mabel)

  • Justine Shorfid (Man Down – Rihanna)

  • Gail Attard (Take Me To Church – Hozier)

Μία σκέψη στο “Μάλτα: Τα 6 κορίτσια που προκρίθηκαν στην φάση των Judges’ houses

  1. Θα ήθελα πολύ την Destiny εκπρόσωπο της Μάλτας! Έχει πάρα πολλές πιθανότητες να σηκώσει την “κούπα” και στην Ενήλικη Eurovision με την φωνάρα της και φυσικά με το κατάλληλο τραγούδι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.