Μάλτα: Τα 6 γκρουπ που προκρίθηκαν στην φάση των Judges’ houses

Μάλτα: Τα 6 γκρουπ που προκρίθηκαν στην φάση των Judges’ houses

Έπειτα από την ολοκλήρωση του Bootcamp στο X-factor Μάλτας, μέσω του οποίου θα προκύψει ο εκπρόσωπος της χώρας στην Eurovision 2020, έφτασε η στιγμή για την επόμενη φάση του μουσικού αυτού διαγωνισμού, το Chair Challenge.

Η φάση του Chair Challenge ξεκίνησε την προηγούμενη Κυριακή και θα ολοκληρωθεί σε 2 εβδομάδες. Μετά το bootcamp o κάθε κριτής ανέλαβε από μία ομάδα, οπού μόνο 6 καλλιτέχνες από την κάθε μία θα προκριθούν στην φάση των Judges’ houses, ώστε να επιλεγούν οι 3 υποψήφιοι από κάθε γκρουπ που θα προχωρήσουν στα Live Shows. Αυτή την εβδομάδα το Chair Challenge συνεχίζεται με την ομάδα των γκρουπ, την οποία επιβλέπει ο Howard Keith

Τα γκρουπ που διαγωνίστηκαν απόψε ήταν οι: No Name Group, Level 3, D-VISION, Sweet Chaos, 6teen, Chord, Rewind aca, Reign, Yazmin & James, Gemini και Bloodline. Τα 6 υποψήφια γκρουπ που κέρδισαν το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο, είναι τα εξής:

  • Sweet Chaos (Telephone – Lady Gaga and Beyonce)

  • Chord (Breathing – Hamzaa)

  • Reign (The Sound Of Silence – Disturbed)

  • Yazmin and James (Tell Me That You Love Me – James Smith)

  • Bloodline (Poker Face – Lady Gaga)

  • No Name Group (Who’s Laughing Now – Jessie J)

Την επόμενη Κυριακή θα προβληθεί το Chair Challenge των αγοριών , όπου 6 καλλιτέχνες απ΄την κατηγορία των αγοριών θα κερδίσουν μια θέση για τον επόμενο γύρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.