Με ένα video ευχαρίστησε ο Salvador Sobral όσους τον στήριξαν στην περιπέτεια με την υγεία του

Με ένα video ευχαρίστησε ο Salvador Sobral όσους τον στήριξαν στην περιπέτεια με την υγεία του

Ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που ο Salvador Sobral υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση καρδιάς κι ο ίδιος μοιράστηκε τα συναισθήματά του μέσω ενός συγκινητικού video στον λογαριασμό του στο Instagram, ευχαριστώντας τον δότη που τον αναγέννησε, την οικογένειά του κι όλους τους fans που τον στήριξαν.

Καθισμένος σε ένα πιάνο μοιράστηκε δημόσια αρκετά πράγματα λέγοντας:

Γεια σας! Σήμερα είναι 8 Δεκεμβρίου κι έχει περάσει ένας χρόνος από την αναγέννησή μου. Ήταν μία απίστευτη χρονιά κι είχα μία πολύ γρήγορη ανάρρωση. Ήδη μπορώ να παίξω ποδόσφαιρο. Κάνω αυτό το video για να γιορτάσω δημόσια αυτήν την χρονιά μαζί σας. Θα το κάνω μόνο για φέτος αλλά πιστεύω ότι αξίζει να γιορτάσουμε μαζί γιατί μου δώσατε τόση στήριξη.

Πολλά γράμματα, πολλά βιβλία και πολλές προσευχές. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που μου έδωσε αυτή την καρδιά, τους ανθρώπους που νοιάστηκαν για εμένα πριν και μετά από αυτήν την διαδικασία, όλες τις νοσοκόμες, τους γιατρούς που είναι οι εθνικοί μας ήρωες.

Νιώθω ευγνώμων για την αγάπη και την στήριξη που έλαβα και τώρα θα παίξω ένα τραγούδι για να γιορτάσουμε αυτό τον πρώτο χρόνο ζωντάνιας.

Μετά από αυτήν την κατάθεση ψυχής ο Πορτογάλος καλλιτέχνης έπαιξε στο πιάνο το Overjoyed του Stevie Wonder δείχνοντας την ευγνωμοσύνη του για το γεγονός ότι κατάφερε κι άντεξε μία τόσο δύσκολη περιπέτεια.

Δείτε το video παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/BrIFBXdgkP0/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.