Ισραήλ: Απόψε ο τελικός του HaKokhav HaBa L’Eurovizion 2019

Ισραήλ: Απόψε ο τελικός του HaKokhav HaBa L’Eurovizion 2019

Απόψε το Ισραήλ θα επιλέξει τον καλλιτέχνη που θα το εκπροσωπήσει στην Eurovision 2019 που θα διεξαχθεί μετά από 20 χρόνια στα εδάφη του, μέσω το talent show HaKokhav HaBa L’Eurovizion 2019. 

Στον τελικό του show έφτασαν οι παρακάτω 4 καλλιτέχνες:

  • Maya Buskila
  • Ketreyah
  • Shefita
  • Kobi Merimi

Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Στον πρώτο γύρο οι finalists θα χωριστούν σε δυο ζευγάρια, από κάθε ζευγάρι ο νικητής θα περάσει στον δεύτερο γύρο, ενώ ένας από τους δυο διαγωνιζόμενους που έχασαν θα σωθεί από την επιτροπή και θα περάσει στον επόμενο γύρο. Στον δεύτερο γύρο οι 3 καλλιτέχνες που απέμειναν θα επιστρέψουν στην σκηνή, κατά την διάρκεια της κάθε ερμηνείας το κοινό θα μπορεί να ψηφίσει. Μεγάλος νικητής και εκπρόσωπος το Ισραήλ θα αναδειχθεί ο καλλιτέχνης που συνολικά θα συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς σε κριτική επιτροπή και κοινό. Το τραγούδι με το οποίο ο νικητής θα εκπροσωπήσει το Ισραήλ στην Eurovision θα επιλεγεί με εσωτερική επιλογή, και θα ανακοινωθεί μέσα στον Μάρτιο. Το show θα ξεκινήσει στις 21:15 και μπορείτε να το δείτε εδώ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.