Ισραήλ: Αναβολή της πρεμιέρας του”HaKokhav HaBa” λόγω του θανάτου δύο στρατιωτών

Ισραήλ: Αναβολή της πρεμιέρας του”HaKokhav HaBa” λόγω του θανάτου δύο στρατιωτών

Το Ισραήλ αναμενόταν να ξεκινήσει απόψε, 31 Οκτωβρίου την διαδικασία επιλογής του εκπροσώπου του για την Eurovision 2023 μέσω του Talent Show, HaKokhav HaBa. Ωστόσο οι πολεμικές συγκρούσεις μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων που λαμβάνουν χώρα τον τελευταίο μήνα, ήταν αδύνατον να αφήσουν ανεπηρέαστη την διεξαγωγή του Show.

Ωστόσο ο θάνατος δύο Ισραηλινών στρατιωτών σε μια μάχη στην βόρεια Γάζα ανάγκασε τους παραγωγούς του show να αναβάλουν την πρεμιέρα του, βγάζοντας την παρακάτω ανακοίνωση στα social media.

Υπό το φως των ειδήσεων, το The Next Star δεν θα μεταδοθεί απόψε. Οι καρδιές μας είναι με τις οικογένειες.

Το κανάλι Keshet 12 που ανέλαβε την διεξαγωγή του “HaKokhav HaBa” δέχτηκε αρχικά πολύ μεγάλη κριτική για την απόφαση του να το ξεκινήσει εν μέσω των πολεμικών συγκρούσεων που συμβαίνουν τον τελευταίο μήνα.

Μετά από έναν χρόνο διακοπής, καθώς για το 2023 επιλέχθηκε με απευθείας ανάθεση η Noa Kirel, το HaKokhav HaBa επιστρέφει ως τρόπος επιλογής της Ισραηλινής συμμετοχής για την Eurovision. Παρουσιαστές του Show θα είναι οι Assi Azar και Rotem Sela, ενώ μέλη της επιτροπής θα είναι οι Assaf Amdursky, Keren Peles, Shiri Maimon ( Eurovision 2005 – 4η θέση), Ran Danker, Itay Levi και Eden Hason.

Ας θυμηθούμε την περσινή συμμετοχή του Ισραήλ με την Noa Kirel και το “Unicorn” Που έφτασε έως την 3η θέση.

https://www.youtube.com/watch?v=Z3mIcCllJXY

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.