Ισραήλ: Απόψε ο ημιτελικός του HaShir Shelanu L’Eurovizion

Ισραήλ: Απόψε ο ημιτελικός του HaShir Shelanu L’Eurovizion

Στις 30 Ιανουαρίου αποκαλύφθηκαν τα τραγούδια με τα οποία θα διαγωνιστούν οι 4 φιναλίστ του X-factor Israel στον σημερινό ημιτελικό του HaShir Shelanu L’Eurovizion.

Στον κάθε έναν από τους 4 καλλιτέχνες αντιστοιχούν 2 τραγούδια. Μετά την κυκλοφορία τους, πριν από 4 ημέρες, ξεκίνησε η online ψηφοφορία, όπου το κοινό (50%) καλέστηκε να αποφασίσει με ποιο από τα 2 τραγούδια θα διαγωνιστεί στον τελικό ο κάθε υποψήφιος, ενώ το υπόλοιπο 50% του αποτελέσματος θα διαμορφωθεί από την κριτική επιτροπή (25%) και από την επαγγελματική επιτροπή (25%).

Ακολουθούν τα 8 υποψήφια τραγούδια:

  • Michael Ben David

Don’t

I.M

  • Sapir Saban

Breaking My Own Walls

Head Up

  • Eli Huli

Blinded Dreamers

Nostalgia

  • Inbal Bibi

ZAZA

Marionette

Στις 5 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί ο τελικός όπου κάθε φιναλίστ θα ερμηνεύσει το τραγούδι του και έπειτα από την ψηφοφορία (50% κοινό, 25% κριτική επιτροπή, 25% επαγγελματική επιτροπή) θα επιλεγεί η νικητήρια συμμετοχή που θα εκπροσωπήσει το Ισραήλ στο Τορίνο.

O ημιτελικός του HaShir Shelanu L’Eurovizion θα ξεκινήσει στις 21:15 ώρα Ελλάδος και θα μπορέσετε να τον παρακολουθήσετε από ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.