Σερβία: Αποκαλύφθηκαν σήμερα τα τραγούδια του Beovizija 2019

Σερβία: Αποκαλύφθηκαν σήμερα τα τραγούδια του Beovizija 2019

Αποκαλύφθηκαν σήμερα από της Σερβική τηλεόραση RTS τα υποψήφια τραγούδια του Beovizija 2019, της εθνικής επιλογής της Σερβίας για την Eurovision 2019. Τα 24 τραγούδια θα χωριστούν σε δύο ημιτελικούς που θα διεξαχθούν στις 27 & 28 Φεβρουαρίου ενώ ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στις 3 Μαρτίου. Παρακάτω μπορείτε να  ακούσετε τα 24 τραγούδια:

Ανάμεσα στους υποψήφιους βλέπουμε την Snežana Berić (Extra Nena), τελευταία εκπρόσωπο της Γιουγκοσλαβίας το 1992, όπου με το τραγούδι Ljubim Te Pesmama κατέλαβε την 13η θέση στον τελικό. Επίσης βλέπουμε και την Nevena Božović που εκπροσώπησε την Σερβία στην Junior Eurovision το 2007, αλλά την είδαμε και στην Eurovision το 2013 ως μέλος του γυναικείου γκρουπ Moje 3 (11η θέση στον πρώτο ημιτελικό).

Περισσότερες πληροφορίες για κάποιους από τους υποψηφίους μπορείτε να βρείτε εδώ, ποιο από τα τραγούδια σας άρεσε περισσότερο;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.