Ισραήλ: O Κobi Marimi νικητής του HaKokhav HaBa L’Eurovizion 2019

Ισραήλ: O Κobi Marimi νικητής του HaKokhav HaBa L’Eurovizion 2019

Πριν λίγο ολοκληρώθηκε το τελικό σόου του Ισραηλινού talent show HaKokhav HaBa L’Eurovizion 2019, το οποίο επέλεξε  ως εκπρόσωπο της διοργανώτριας χώρας τον ερχόμενο Μάιο στο Τελ Αβίβ τον Κobi Marimi

Τέσσερις συνολικά καλλιτέχνης έδωσαν την μάχη για το δικαίωμα να εκπροσωπήσουν το Ισραήλ. Οι 4 υποψήφιοι ερμήνευσαν τα τραγούδια ενώπιον της επιτροπής αποτελούμενη από τους : Static & Ben-El TavoriKeren PelesHarel Skaat (ESC Israel 2010), Shiri Maimon (ESC Israel 2005) and Assaf Amdursky. Οι τέσσερις καλλιτέχνες που διαγωνίστηκαν στον αποψινό τελικό ήταν οι :

  • Maya Buskila
  • Ketreyah
  • Shefita
  • Kobi Merimi

Το αποτέλεσμα του τελικού κρίθηκε με τις ψήφους κοινού και επιτροπής ενώ ο τελικός περιλάμβανε δύο γύρους ψηφοφορίας. Στον πρώτο γύρο οι φιναλίστ μονομάχησαν σε δυο ζευγάρια, από κάθε ζευγάρι ο νικητής θα πέρναγε στον δεύτερο γύρο, ενώ ένας από τους δυο διαγωνιζόμενους που έχασαν θα σώνονταν από την επιτροπή για να περάσει στον επόμενο γύρο. Στον δεύτερο γύρο οι 3 καλλιτέχνες που απέμειναν επέστρεψαν στην σκηνή, κατά την διάρκεια της κάθε ερμηνείας το κοινό μπορούσε να ψηφίσει.

ΟΙ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ

KetreyahLocked Out of Heaven(Bruno Mars) 68% vs ShefitaMy Way(F. Sinatra) 65%

 Maya Buskila –Alive (Sia) 54% vs Kobi Marimi –Let It Be(The Beatles) 79%

Συνεπώς οι δύο πρώτοι που πήραν την πρόκριση στον δεύτερο γύρο ήταν οι : Ketreyah και ο  Kobi Merimi ενώ ο από τους δύο χαμένους των μονομαχιών η επιτροπή έστειλε στον δεύτερο γύρο την Shefita.

ΟΙ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ 

Οι τρεις προκριθέντες ανέβηκαν στην σκηνή για μια τελευταία ερμηνεία πριν κοινό και επιτροπή ανακηρύξουν τον τελικό νικητή

  • Shefita –Broken

  • Kobi Marimi –Let it be

  • KetreyahImpossible

Η βαθμολογία των επιτροπών ανέδειξε νικητή τον Kobi Marimi διαμορφώνοντας την βαθμολογία όπως προκύπτει στην κάτωθι φωτογραφία :

 

Μετά την βαθμολογία των βαθμών του κοινού μεγάλος νικητής της βραδιάς ανακηρύχθηκε o Κobi Marimi ο οποίος θα εκπροσωπήσει το Ισραήλ εντός των τειχών τον επόμενο Μάιο στο Τελ Αβίβ. Η Βαθμολογία μετά την προσθήκη του κοινού διαμορφώθηκε ως ακόλουθα:

Kobi Marimi : 215 βαθμούς

Ketreyah : 165 βαθμούς

Shefita : 160 βαθμούς

Μία σκέψη στο “Ισραήλ: O Κobi Marimi νικητής του HaKokhav HaBa L’Eurovizion 2019

  1. Για τον Θεό. Eίχαν μία πολύ καλή τραγουδίστρια, την Ketreyah, μία που σκότωσε ότι τραγούδησε απόψε, μία περσόνα παρωδία εσωτερικής κατανάλωσης, και έναν γελοίο σε όλα τα επίπεδα τύπο που τον είχαν αποκλείσει πριν κάποιες εβδομάδες, και διάλεξαν τον γελοίο τύπο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.