Ελλάδα: Στον παλμό της Eurovision με την εκπομπή “Αμάντα στον δρόμο για τη Eurovision”

Ελλάδα: Στον παλμό της Eurovision με την εκπομπή “Αμάντα στον δρόμο για τη Eurovision”

Η αντίστροφη μέτρηση για τον 66o Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στο Τορίνο της Ιταλίας, από τις 10 εώς τις 14 Μαΐου, έχει αρχίσει και η ΕΡΤ1 έχει ετοιμάσει μια ειδική εκπομπή με τίτλο «Αμάντα, στον δρόμο για τη Eurovision». Τα επεισόδια θα μεταδοθούν τα Σαββατοκύριακα 30 Απριλίου και 1η Μαΐου και 7 και 8 Μαΐου, στις 19:10.

Στο πλαίσιο των εκπομπών, η Αμάντα Γεωργιάδη, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον φετινό Διαγωνισμό με το τραγούδι «Die together», θα συναντά αγαπημένους καλλιτέχνες οι οποίοι έχουν συμμετάσχει στην Eurovision στο παρελθόν με την Ελλάδα και την Κύπρο και μοιράζονται μαζί της και με τους τηλεθεατές, τις προσωπικές τους εμπειρίες και τις αναμνήσεις τους.

Παράλληλα, θα δίνουν χρήσιμες συμβουλές στην Αμάντα για την καλύτερη δυνατή εμφάνισή της στη σκηνή και γενικότερα για την βραδιά του διαγωνισμού.

Στο πρώτο επεισόδιο, που θα προβληθεί το Σάββατο 30/04 στις 19:10, θα εμφανιστούν ο Σάκης Ρουβάς και η Καλομοίρα, ενώ στο δεύτερο επεισόδιο της Κυριακής 01/05, η Τάμτα και η Ευρυδίκη.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ελλάδα θα διαγωνιστεί στον 1ο Ημιτελικό της Eurovision 2022, στις 10 Μαΐου 2022. Θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό του διαγωνιστικού μέρους της βραδιάς και συγκεκριμένα στην 15η θέση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.