Ελλάδα: Οι πρώτοι καλλιτέχνες που έχουν υποβάλει συμμετοχή για την Eurovision 2022

Ελλάδα: Οι πρώτοι καλλιτέχνες που έχουν υποβάλει συμμετοχή για την Eurovision 2022

Πριν από λίγη ώρα, μέσα από την εκπομπή της ΕΡΤ1 “ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4”, αποκαλύφθηκαν τα πρώτα ονόματα που υπέβαλαν συμμετοχή για την εσωτερική διαδικασία επιλογής της δημόσιας τηλεόρασης για την Eurovision 2022.

Έτσι λοιπόν, ο γιος του Γιάννη Πάριου good job nicky, η Joanne (Ιωάννα Γεωργακοπούλου), ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και η Evangelia, είναι οι πρώτοι καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον διαγωνισμό της Eurovision.

good job nicky – Cobalt Music: Ο μικρότερος γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, Νικόλας Βαρθακούρης (good job nicky), προκάλεσε αίσθηση με το πρώτο του τραγούδι που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2020 με τίτλο January 8th, το οποίο αγκάλιασε πολύ σύντομα το κοινό. Διακαής πόθος μεγάλης μερίδας eurofans, η εκπροσώπηση της χώρας μας από τον νεαρό καλλιτέχνη.

Joanne – Minos Emi: Η Joanne (Ιωάννα Γεωργακοπούλου) είναι η νικήτρια της περασμένης σεζόν του The Voice of Greece, όπου κατάφερε να φτάσει στην κορυφή καθοδηγούμενη από την coach της και νικήτριας της Eurovision 2005, Έλενα Παπαρίζου. Από τότε, έχει κυκλοφορήσει μια διασκευή του τραγουδιού Twist In My Sobriety.

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου – Minos Emi: Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις, μιας και είναι ένας αγαπητός τραγουδιστής σε eurofans και μη. Το 1996 εκπροσώπησε την Κύπρο στον διαγωνισμό με το τραγούδι Μόνο Για Μας (9η θέση), το 2002 ως μέλος των One έλαβε μέρος και πάλι με το τραγούδι Gimme (6η θέση), ενώ η τελευταία φορά που συμμετείχε ήταν το 2005 με το Ela Ela (18η θέση). Το 2020 είχε καταθέσει τραγούδι στην ΕΡΤ για την επερχόμενη Eurovision με τίτλο  Billy Bam Bam, χωρίς όμως να επιλεγεί. Το τελευταίο του single του έχει τίτλο Σ’ Ένα Τέταρτο και κυκλοφόρησε πριν 7 μήνες από την Minos Emi.

Evangelia – Panik Records: Η 27χρονη Evangelia, μεγάλωσε στο New Jersey των ΗΠΑ και έχει καταγωγή από την Κρήτη. Σπούδασε εκπαιδευτικός στο Χάρβαρντ, ενώ το 2018 αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρό της που είναι η μουσική. Το πρώτο της τραγούδι με τίτλο Pame Pame έχει ξεπεράσει τις 1,6 εκατομμύριο προβολές στο Youtube, ενώ το δεύτερο κατά σειρά τραγούδι της, Fotia, που κυκλοφόρησε πριν 11 μήνες, έχει ακόμα πιο πολλές προβολές στο Youtube, φτάνοντας τις 1,8 εκατομμύρια. Το τελευταίο της single, που κυκλοφόρησε πριν 3 εβδομάδες σε συνεργασία με τον Kelvin Jones, λέγεται Diving και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω. Άλλη μια καλλιτέχνιδα που θα ήθελαν πολλοί να δούνε στη Eurovision.

Τι πιστεύετε για τους 4 καλλιτέχνες; Θα θέλατε να δείτε κάποιον στη σκηνή της Eurovision;

3 σκέψεις για το “Ελλάδα: Οι πρώτοι καλλιτέχνες που έχουν υποβάλει συμμετοχή για την Eurovision 2022

  1. Βασιζόμενος στο υλικό που υπάρχει μέχρι στιγμής για τους “υποψήφιους” η προτίμηση μου είναι για τον GJN. Έχοντας μια επιφύλαξη για το live βέβαια.
    Όλα θα κριθούν από το τραγούδι φυσικά.

  2. Με βάση αυτά τα “επίσημα” -από πλευράς ΕΡΤ- ονόματα που έχουν καταθέσει την πρόταση τους θα ήθελα, και νομίζω έχουν περισσότερες πιθανότητες, είτε τον JGN είτε την EVANGELIA. Καλά ο Χριστοφόρου με τίποτα η Joanne νομίζω ακόμα δεν έχει βρει το μουσικό της στυλ αν και φωνητικά είναι καλή.

  3. Χριστοφόρου με τίποτα. Ας κάνει ενα βήμα παρακάτω στην καριέρα του που μια ζωη εμεινε κολλημένος στη γιουροβίζιον. Δεν του πάει δεν τα καταφέρνει ο άνθρωπος. Τέλος.
    Ψηφίζω good job nicky. Ποντάρω στην ιδιαίτερη παρουσία του και τη φωνή του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.