Ελλάδα: Στο ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4 θα προβληθεί για πρώτη φορά η Ελληνική συμμετοχή με την Αμάντα Γεωργιάδη

Ελλάδα: Στο ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4 θα προβληθεί για πρώτη φορά η Ελληνική συμμετοχή με την Αμάντα Γεωργιάδη

Μέσω ενός trailer, η ΕΡΤ ανακοίνωσε πως το videoclip της Ελληνικής συμμετοχής για την Eurovision 2022 με την Αμάντα Γεωργιάδη θα προβληθεί για πρώτη φορά την Πέμπτη 10 Μαρτίου στις 16:00 από την εκπομπή ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4 στην ΕΡΤ 1 με παρουσιαστές την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Θυμίζουμε πως το τραγούδι είναι μια σύνθεση της ίδιας της Αμάντα Γεωργιάδη μαζί με τον Νορβηγό συνεργάτη της Bjorn Helge. Ο Κώστας Καρύδας είναι ο σκηνοθέτης του videoclip , τα γυρίσματα του οποίου πραγματοποιήθηκαν στην Σύμη, ενώ μαζί με την Αμάντα, στο videoclip συμμετείχε και ο ηθοποιός Νικόλας Μελαχροινίδης. Συμμετοχή στην παραγωγή του τραγουδιού έχει και ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ενώ την σκηνική παρουσία την αναλαμβάνει για ακόμη μια χρονιά ο Φωκάς Ευαγγελινός. Αρχηγός της Ελληνικής αποστολής στο Τορίνο είναι η Σοφία Δρανίδου, ενώ η Δώρα Χειράκη θα είναι η διευθύντρια επικοινωνίας της ΕΡΤ.

Η αναμονή και οι προσδοκίες των fans Ελλήνων και ξένων, για την φετινή Ελληνική συμμετοχή είναι αρκετά μεγάλες και αυτό φαίνεται και από την θέση της Ελλάδας στα στοιχήματα όπου αυτή την στιγμή βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer της ΕΡΤ για την παρουσίαση της Ελληνικής συμμετοχής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.