Δείτε την δεύτερη τεχνική πρόβα της Ισπανίας και της Ιταλίας

Δείτε την δεύτερη τεχνική πρόβα της Ισπανίας και της Ιταλίας

Συνεχίζονται βάσει προγράμματος οι δεύτερες τεχνικές πρόβες των Big 5 και μετά την διοργανώτρια χώρα και την Γαλλία, επόμενες δύο χώρες είναι η Ισπανία και η Ιταλία.

Ισπανία

Επόμενος για την δεύτερη τεχνική του πρόβα είναι ο Miki από την Ισπανία και το τραγούδι του “La Venda”

Ο Miki εμφανίζεται και αυτή την φορά στην σκηνή ντυμένος στα μαύρα ενώ οι δύο άντρες χορευτές του με γκρι απόχρωσης παντελόνι και εφαρμοστά πουκάμισα ενώ οι δύο χορεύτριες με ρούχα πράσινα και μώβ αντίστοιχα.

Πάλι  επί σκηνής βλέπουμε την παρουσία ενός μεγάλου παραλληλόγραμμου διώροφου οικοδομήματος χωρισμένος ο κάθε όροφος εσωτερικά σε 3 συγκοινωνούντα τετράγωνα τα οποία παριστάνουν τα δωμάτια ενός σπιτιού. Μέσα σ αυτά βρίσκονται στην αρχή και οι τέσσερις χορευτές , οι δύο άντρες πάνω και οι δύο γυναίκες κάτω.

Μετά την διαδραστικότητα του Miki με το κάθε δωμάτιο , οι χορευτές εξέρχονται του “σπιτιού” και συνοδεύουν τον Ισπανό καλλιτέχνη στο χορευτικό στο κέντρο της σκηνής ενώ μια φωτισμένη μαριονέτα ρομπότ  κάνει την εμφάνιση της στο αριστερό μέρος. Στό φόντο όπως και στην πρώτη πρόβα προβάλλονται πολύχρωμα πυροτεχνήματα μπογιάς.

Μια άκρως υπερκινητική και ενεργητική σκηνική παρουσία του Miki η οποία καταλήγει στο μπροστινό μέρος της σκηνής. Φωνητικά παρά την συνεχή κίνηση είναι σταθερός.

*Δείτε το βίντεο της 2ης πρόβας της Ισπανίας:

Ιταλία

Μετά την Ισπανία ακολουθεί ο  Mahmood για την Ιταλία και το τραγούδι του “Soldi”.

O Ιταλός καλλιτέχνης εκτός από τα ρούχα που είδαμε στην πρώτη πρόβα,  στην τελευταία  πρόβα αλλάζει ρούχα και   φοράει  ένα λευκό μακρυμάνικο πουκάμισο με κουκούλα  και από κάτω ένα μαύρο τζιν και ένα δίχρωμο (μαύρο-κόκκινο) κοντομάνικο πουκάμισο, τα οποία κάνουν αντίθεση με την μαύρη ένδυση των χορευτών.

Στην σκηνή ο καλλιτέχνης συνοδεύεται από 3 χορευτές. Στην οθόνη βλέπουμε τους στίχους του “Soldi” μεταφρασμένους στα αγγλικά καθώς και αρκετές εικόνες από το videoclip του τραγουδιού όμως μια σκοτεινή απεικόνιση του Mahmood.

Δείτε το βίντεο της 2ης πρόβας του Mahmood:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.