Ισπανία: Δείτε την πρώτη τεχνική πρόβα του Miki

Ισπανία: Δείτε την πρώτη τεχνική πρόβα του Miki

Καθώς οι πρόβες των Big 5 χωρών συνεχίζονται , είναι η σειρά της Ισπανίας να κάνει την πρώτη της πρόβα και τον Miki να ανέβει στην σκηνή να μας παρουσιάζει για πρώτη φορά το τραγούδι του “La Venda”

Η σκηνική παρουσία

Ο ίδιος εμφανίζεται στην σκηνή ντυμένος στα μαύρα ενώ οι δύο άντρες χορευτές του με γκρι απόχρωσης παντελόνι και εφαρμοστά πουκάμισα ενώ οι δύο χορεύτριες με ρούχα πράσινα και μώβ αντίστοιχα.

Το τραγούδι ξεκινά με την παρουσία επί σκηνής ενός μεγάλου παραλληλόγραμμου διώροφου οικοδομήματος χωρισμένος ο κάθε όροφος εσωτερικά σε 3 συγκοινωνούντα τετράγωνα τα οποία παριστάνουν τα δωμάτια ενός σπιτιού. Στα ακραία τετράγωνα (δωμάτια) βρίσκονται οι 4 χορευτές του Miki (δύο άντρες στον πάνω όροφο και δύο γυνάικες στον κάτω)

Ο Ισπανός καλλιτέχνης ξεκινά από τον κάτω μεσαίο χώρο και προσεγγίζει το κάθε δωμάτιο κάνοντας διαδραστικές κινήσεις με τον κάθε χορευτή. Στην συνέχεια ο ίδιος πηγαίνει μπροστά και οι χορευτές τον συνοδεύουν στο χορευτικό μέσα από τα δωμάτια τους.

Μετά το πρώτο ρεφραίν οι χορεύτες εξέρχονται και συνοδεύουν τον καλλιτέχνη στο κέντρο της σκηνής ενώ παράλληλα μια φωτισμένη μαριονέτα ρομπότ  κάνει την εμφάνιση της στο αριστερό μέρος.

Στο τέλος ο Miki πηγαίνει στον διάδρομο πασαρέλας μπροστά από την σκηνή για να ακολουθήσουν κάποια στιγμή και οι χορευτές του.

Μια άκρως ενεργητική και υπερκινητική ερμηνεία η οποία ωστό φωνητικά ήταν καλή.

Δείτε το Video από την πρώτη τεχνική πρόβα της Ισπανίας

https://youtu.be/LiLhDL8sToY

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.