Δείτε την δεύτερη τεχνική πρόβα της Κροατίας, της Μάλτας και της Λιθουανίας

Δείτε την δεύτερη τεχνική πρόβα της Κροατίας, της Μάλτας και της Λιθουανίας

Η πρώτη χώρα που πραγματοποίησε την δεύτερης τεχνική πρόβα στην 7η ημέρα των προβών ήταν η Κροατία με τον Roko στο τραγούδι The Dream.  O Roko ξεκινάει την ερμηνεία του ξαπλωμένος επί σκηνής πάνω σε έναν ενεργό κρατήρα, ενώ οι οθόνες δείχνουν έναν συννεφιασμένο ουρανό σε μπλε και μοβ χρώμα. Ο Roko συνοδεύεται από δυο χορευτές που φορούν λευκά ρούχα και έχουν στην πλάτη τους χρυσά φτερά. Προς το τέλος του τραγουδιού επικρατεί το υγρό στοιχείο στις οθόνες LED. O Roko ήταν αρκετά καλός φωνητικά.

Δείτε παρακάτω το video από τη δεύτερη πρόβα της Κροατίας

Η επόμενη καλλιτέχνης που ανεβαίνει επί σκηνής είναι η Michella Pace από την Μάλτα στο τραγούδι Chameleon. H Μάλτα έκανε πολλές αλλαγές σε σχέση με την πρώτη τεχνική πρόβα ενώ η σημερινή πρόβα διακόπηκε για λίγα λεπτά. Αρχικά αφαιρέθηκε από την σκηνή ο κύβος που υπήρχε στην πρώτη πρόβα, πλέον χρησιμοποιούνται οι LED οθόνες που αλλάζουν συνεχώς χρώματα. Η Michella συνοδεύεται επί σκηνής από  4 χορευτές, όλοι τους φορούν αρχικά λευκά ρούχα, στην πορεία όμως μέσω ειδικών εφέ τα ρούχα αλλάζουν χρώμα και ταιριάζουν με το φόντο στις LED οθόνες.

Δείτε παρακάτω video από τη δεύτερη πρόβα της Μάλτας

Επόμενος καλλιτέχνης που ανεβαίνει στην σκηνή είναι ο Jurij Veklenko από την Λιθουανία με το τραγούδι Run With The Lions. Ο Jurij δεν άλλαξε πολλά πράγματα σε σχέση με την πρώτη του πρόβα, καθώς εμφανίστηκε επί της σκηνής μόνος του φορώντας ένα μαύρο σακάκι ενώ στις οθόνες LED επικρατούσαν τα χρυσοκόκκινα φώτα.

Δείτε παρακάτω το Video από τη δεύτερη πρόβα της Λιθουανίας

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.