Γιατί η Μαρία Έλενα δε μπορεί να πάει με…΄Μια αναπνοή΄

Η Ελληνική εκδοχή του One last breath που προ καιρού βγήκε στη δημοσιότητα και κατά αρκετούς ίσως έδινε ένα bonus στη συμμετοχή μας -εάν αυτή η εκτέλεση ακουγόταν στη Βιέννη-μιας που συνήθως αποδίδεται καλύτερα ειδικά μια μπαλάντα αυτού του ΄ύφους΄στη γλώσσα του ερμηνευτή/τριας που την εκτελεί,δεν είναι δυνατόν σύμφωνα με πληροφορίες να ΄φθάσει στην Αυστρία.
Σύμφωνα με πληροφορίες και βάσει των κανονισμών της EBU δεν κατατέθηκε στα μέσα Μαρτίου, όπως έγινε με την Αγγλική, και δε θεωρείται η official eurovision version οπότε για να συμβεί αυτό πρέπει να κατατεθεί penalty ύψους τουλάχιστον 10000 ευρώ εάν θελήσει η χώρα μας την τελευταία στιγμή (μέχρι πριν από τις πρόβες) να ερμηνευτεί στα Ελληνικά.
Όλα αυτά προς διευκρίνιση όσων θα προτιμούσαν η χώρα μας να ταξιδέψει με το ΄Μια Αναπνοή΄των Ευθύβουλου Θεοχάρους-Μαρίας Έλενας Κυριάκου σε στίχους Βαγγέλη Κωνσταντινίδη,που η φετινή εκπρόσωπος μας ΄χάρισε΄στα μέλη του INFE GREECE αλλά και σε όσους μας τίμησαν με τη παρουσία τους στην αποχαιρετιστήρια συνάντηση μας σε γνωστό μαγαζί των νοτίων προαστίων.
Μια βραδιά που άφησε σε όλους -συμμετέχοντες και κοινό- τις θετικότερες εντυπώσεις.

Πηγή:fashionart-lover.blogspot.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.