Με ΄λάμψη’ η Μαρία Έλενα στη σκηνή

Με ΄λάμψη’ η Μαρία Έλενα στη σκηνή

Με φόρεμα του Δημήτρη Πέτρου θα εμφανιστεί στη σκηνή της Eurovision η Μαρία Έλενα Κυριάκου,σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του συνεργάτη στην Κύπρο του INFE Greece.showtime-cy,αλλά και σύμφωνα με όσα είχε η ίδια δηλώσει πρόσφατα σε τηλεοπτική εκπομπή που εμφανίσθηκε.
Σύμφωνα όσα διαρρέουν -και αρκεί να επιβεβαιωθούν- η Μαρία Έλενα Κυριάκου,στον 60ο Ευρωπαικό μουσικό διαγωνισμό θα φορέσει δημιουργία του επώνυμου σχεδιαστή που ήδη ετοιμάζεται εδώ και εβδομάδες.
Αν και κρατούν επτασφράγιστο μυστικό το πως θα είναι η δημιουργία αυτή, πληροφορίες μιλούν για εντυπωσιακό ανοιχτόχρωμο φόρεμα που θα ‘λάμψει’ επάνω στη σκηνή.
Και το όνομα αυτού:Δημήτρης Πέτρου.Η φήμη του ταξιδεύει έξω από τα σύνορα της Ελλάδας, ενώ οι συλλογές του έχουν γίνει ανάρπαστες από τους celeb fashionistas της χώρας όπως είναι ο Σάκης Ρουβάς, η Τάμτα, οι Melisses και όχι μόνο.
Τώρα η Μαρία Έλενα Κυριάκου ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Αυστρία και στην Eurovision φορώντας ένα μοναδικό κομμάτι by Demetris Petrou κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.