Η Μαρία Έλενα “πάει ALLΟU FUN PARK”

Η Μαρία Έλενα “πάει ALLΟU FUN PARK”

H Μαρία Έλενα Κυριάκου στη πρώτη συνάντηση της-μετά την 60η Eurovision-δημόσια με τους θαυμαστές της στο Allou Fun Park αυτή τη Κυριακή 21 Ιουνίου.
Όπως ενημερώνουν οι διοργανωτές 50 καλλιτέχνες-ανάμεσα τους και πολλοί που εκπροσώπησαν τη χώρα μας αλλά και την Κύπρο στη Eurovision-,στη μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό Δρόμος fm.
Το DROMOS ON THE GO 2015 διοργανώθηκε απο 13 έως και 21 του Ιουνίου για πρώτη φορά στη χώρα μας,με καλοκαιρινή διάθεση και κεντρικό μήνυμα “Όλα είναι μουσική”, σε ένα μοναδικό roadshow με αγαπημένους καλλιτέχνες, με unplugged live acts, με μια συναυλία έκπληξη
Κι όλα αυτά σε 9 διαφορετικά σημεία της Αθήνας.
Το ειδικά διαμορφωμένο studio 20 μέτρων του 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm μεταφέρεται στους δρόμους της Αθήνας και δίνει το «μικρόφωνο του αέρα» σε 50 Έλληνες καλλιτέχνες, οι οποίοι επιλέγουν τα αγαπημένα τους τραγούδια και επικοινωνούν με τους ακροατές, συμμετέχοντας στη μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής.
Η συνάντηση της φετινής μας εκπροσώπου θα γίνει στο γνωστό πάρκο διασκέδασης την τελευταία ημέρα διεξαγωγής του Dromos on the Go 2015.
Καλή επιτυχία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.