Ελλάδα 2017: Δεν ξανα-πάει η Έλενα στο Κίεβο

Ελλάδα 2017: Δεν ξανα-πάει η Έλενα στο Κίεβο

Όπως φαίνεται και επίσημα πια είναι οριστικό: η Έλενα Παπαρίζου, παρά την επιθυμία που εξέφρασε ήδη από το καλοκαίρι και σας ενημερώσαμε για αυτή, δεν θα μας εκπροσωπήσει ξανά στο Κίεβο στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2017.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νewsit, εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων της Έλενας με το “The Voice” του ΣΚΑΪ, αλλά και άλλων επαγγελματικών σχεδίων της στο άμεσο μέλλον, η μοναδική νικήτρια μας στον διαγωνισμό δεν θα μας εκπροσωπήσει ξανά στην πόλη, όπου πριν 11 χρόνια της έφερε την πολυπόθητη νίκη, με το My Number One. Έτσι οι συζητήσεις της δημοφιλούς τραγουδίστριας με την ΕΡΤ είχαν άδοξο τέλος.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΕΡΤ έχει ήδη απευθυνθεί στις δισκογραφικές εταιρίες για τις προτάσεις τους ενόψει της Eurovision τον ερχόμενο Μάιο. Μία επιτροπή θα τις αξιολογήσει και θα επιλέξει τον επόμενο εκπρόσωπό μας, ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο από την φετινή μας συμμετοχή. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στο προηγούμενο άρθρο μας.

Ελλάδα 2017: Θα ακολουθήσει η ΕΡΤ το σύστημα της κλειστής επιλογής;

Οι όποιες αποφάσεις αναμένονται μέσα στο Φεβρουάριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.