Γερμανία: Σήμερα ο Τελικός του Unser Lied für Stockholm

Γερμανία: Σήμερα ο Τελικός του Unser Lied für Stockholm

Στην πόλη της Κολωνίας θα διεξαχθεί σήμερα το show Unser Lied für Stockholm, για την επιλογή της συμμετοχή της χώρας για τον Τελικό της Eurovision 2016 στις 14 Μαίου στην Στοκχόλμη. 10 καλλιτέχνες θα δώσουν τη μάχη στη μουσική αρένα, αλλά μόνο ένας θα πανηγυρίσει στο τέλος.

Τα 10 τραγούδια είναι:

  1. Alex DiehlNur ein lied
  2. AvantasiaMystery of a blood red rose
  3. Ella EndlichAdrenalin
  4. GregorianMasters of chant
  5. Jamie-Lee KriewitzGhost
  6. JocoFull moon
  7. KeømaProtected
  8. Laura PinskiUnder the sun we are one
  9. LuxuslärmSolange liebe in mir wohnt
  10. Woods of BirnamLift me up (From the underground)

Παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η <<αγαπημένη>> στο Ελληνικό κοινό  Barbara Schöneberger ενώ οι Common Linnets (το συγκρότημα που εκπροσώπησε την Ολλανδία το 2014) και το Γερμανικό συγκρότημα The BossHoss θα ερμηνεύσουν στη σκηνή το τραγούδι της Dolly Parton Jolene, το οποίο έχουν ηχογραφήσει μαζί.

https://www.youtube.com/watch?v=RW31qYtxhuQ

Η επιλογή του τραγουδιού θα βασιστεί μόνο στην ψήφο του κοινού, σε 2 γύρους ψηφοφορίας. Στο πρώτο γύρο το κοινό θα αποφασίσει ποία 3 τραγούδια θα περάσουν στο δεύτερο γύρο, από τον οποίο, μετά από ένα νέο γύρο ψηφοφορίας, θα προκύψει ο νικητής του show.

Ας ελπίσουμε το φετινό show να μην είναι σαν το περσινό, στο οποίο είχαμε καυστικά σχόλια για τη χώρα μας από την παρουσιάστρια Barbara Schöneberger αλλά και αποχωρήσει του αρχικού νικητή του show.

To show θα ξεκινήσει 21:15 ώρα Ελλάδος και μπορείτε να το παρακολουθήσετε ΕΔΩ ή ΕΔΩ.

Επίσης, μέσα από το site μας Infegreece.gr θα υπάρχει live η εξέλιξη όλου του τελικού, από τον αρθρογράφο μας Ιωάννη Αργυρίου. Σας περιμένουμε….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.