Γερμανία: Αποκαλύφθηκαν οι συμμετοχές για το Unser Lied für Liverpool.

Γερμανία: Αποκαλύφθηκαν οι συμμετοχές για το Unser Lied für Liverpool.

Η Γερμανία αποκάλυψε τις συμμετοχές του Unser Lied für Liverpool και άνοιξε την ψηφοφορία για το Wildcard στο TikTok.

Ο γερμανικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός ARD αποκάλυψε τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν στο γερμανικό σόου επιλογής για τη Eurovision 2023, Unser Lied für Liverpool, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 3 Μαρτίου.

Οι συμμετοχές στο Unser Lied für Liverpool είναι:

Εκτός από τις τρέχουσες επιλεγμένες συμμετοχές, θα επιλεγεί ένα Wildcard TikTok για συμμετοχή. Το Wildcard θα επιλεγεί μέσω δημόσιας ψηφοφορίας, η οποία είναι τώρα ανοιχτή και θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας με Wildcard του TikTok θα αποκαλυφθεί ζωντανά στην πρώτη έκδοση της νέας διαδικτυακής εκπομπής Alles Eurovision με την Alina Stiegler και τον Stefan Spiegel στις 4 Φεβρουαρίου στις 19:00 ώρα Ελλάδος ζωντανά στο eurovision.de.

Μπορείτε να ψηφίσετε για το TikTok Wildcard εδώ. Χρειάζεστε έναν λογαριασμό TikTok για να μπορείτε να ψηφίσετε και μπορείτε να ψηφίσετε μόνο μία φορά την ημέρα.

Οι συμμετοχές που βρίσκονται σε εξέλιξη για το Wildcard TikTok είναι οι εξής:

Το Unser Lied für Liverpool θα πραγματοποιηθεί στις 23:20 ώρα Ελλάδος στις 3 Μαρτίου στα MMC Studios στην Κολωνία. Το σόου θα παρουσιάσει η Barbara Schöneberger και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Das Erste, το ARD Mediathek και το eurovision.de. Μια ροή με διερμηνεία στη γερμανική νοηματική γλώσσα θα είναι επίσης διαθέσιμη στο HbbTV και το eurovision.de. Θα υπάρχει επίσης μια εκπομπή προθέρμανσης στις 22:20 ώρα Ελλάδος στο Das Erste και στο ARD Mediathek, μαζί με βίντεο από τα παρασκήνια στον λογαριασμό ARD TikTok.

Ο Malik Harris εκπροσώπησε τη Γερμανία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022 στο Τορίνο της Ιταλίας με το τραγούδι “Rockstars“. Έλαβε 6 βαθμούς συνολικά, φτάνοντας στην 25η θέση.

Μείνετε συντονισμένοι στον INFE για όλα τα νεότερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.