Γερμανία: Η σειρά εμφάνισης του Unser Lied für Liverpool

Γερμανία: Η σειρά εμφάνισης του Unser Lied für Liverpool

Το ARD, ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός της Γερμανίας, αποκάλυψε την σειρά εμφάνισης του Unser Lied für Liverpool.

Μια εβδομάδα απομένει μέχρι το σόου, η σειρά εμφάνισης του Unser Lied für Liverpool αποκαλύφθηκε.

Η σειρά εμφάνισης έχει ως εξής:

  1. TRONG – “Dare to Be Different
  2. René Miller – “Concrete Heart
  3. Anica Russo – “Once Upon a Dream
  4. Lonely Spring – “Misfit
  5. Will Church – “Hold On
  6. Patty Gurdy – “Melodies of Hope
  7. Ikke Hüftgold – “Lied mit gutem Text
  8. Frida Gold – “Alle Frauen in mir sind müde
  9. Lord Of The Lost – “Blood and Glitter

Η διαδικτυακή ψηφοφορία για το Unser Lied für Liverpool άνοιξε επίσης σήμερα. Η ψηφοφορία είναι δωρεάν και μπορεί να γίνει από οπουδήποτε στον κόσμο. Όλοι οι ψηφοφόροι πρέπει να παρακολουθήσουν ένα σύντομο recap των διαγωνιζόμενων συμμετοχών πριν ψηφίσουν. Η ηλεκτρονική ψηφοφορία θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 11 ώρα Ελλάδος το βράδυ στις 3 Μαρτίου. Μπορείτε να ψηφίσετε εδώ.

Στη συνέχεια, οι θεατές θα έχουν άλλη μια ευκαιρία να ψηφίσουν το αγαπημένο τους τραγούδι κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής μέσω τηλεφώνου ή SMS. Η ψηφοφορία μέσω διαδικτύου, τηλεφώνου και SMS θα συνδυαστεί για να σχηματίσει το 50% του συνολικού αποτελέσματος.

Το υπόλοιπο 50% του αποτελέσματος θα προέλθει από διεθνείς κριτικές επιτροπές, για πρώτη φορά από το 2019. Θα ψηφίσουν συνολικά οκτώ διεθνείς επιτροπές αποτελούμενες από πέντε άτομα η καθεμία. Οι διεθνείς κριτικές επιτροπές θα είναι από την Ελβετία, την Ολλανδία, τη Φινλανδία, την Ισπανία, τη Λιθουανία, την Ουκρανία, την Αυστρία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Unser Lied für Liverpool θα πραγματοποιηθεί στις 23:20 ώρα Ελλάδος στις 3 Μαρτίου στα MMC Studios στην Κολωνία. Η εκπομπή θα παρουσιαστεί από την Barbara Schöneberger και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Das Erste, το ARD Mediathek και το eurovision.de.

Μείνετε συντονισμένοι στον INFE για όλα τα νεότερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.