Αυστραλία: Στις 3 Μαρτίου η ανακοίνωση του καλλιτέχνη

Αυστραλία: Στις 3 Μαρτίου η ανακοίνωση του καλλιτέχνη

Στις 3 Μαρτίου θα ανακοινώσει η δημόσια τηλεόραση της Αυστραλίας SBS τον καλλιτέχνη και προφανώς και το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στη Στοκχόλμη.

Η ανακοίνωση του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την Αυστραλία στη 2η συμμετοχή της στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision θα γίνει στις 3 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια μάλιστα συναυλίας που θα δώσει η Conchita Wurst στο μέγαρο μουσικής του Σύδνευ, Conchita: From Vienna with Love. Όπως ανακοίνωσε το SBS ο καλλιτέχνης που θα πάρει τη σκυτάλη από τον Guy Sebastian στην εκπροσώπηση της χώρας, θα εμφανιστεί με την Conchita στη σκηνή για μία special εμφάνιση.

Αυτή θα είναι η 2η συμμετοχή της Αυστραλίας στο διαγωνισμό, που τα δύο τελευταία χρόνια είδαν τα όνειρά τους να γίνονται πραγματικότητα, αφού κατάφεραν μετά την ειδική συμμετοχή τους πέρσι με αφορμή τα 60 χρόνια του διαγωνισμού, φέτος να συμμετέχουν κανονικά όπως οι χώρες μέλη της EBU. Ο διαγωνισμός είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην χώρα των καγκουρό, με πολύ μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης κάθε χρόνο.

Υπενθυμίζεται ότι όπως έχει ήδη ανακοινώσει η EBU σε περίπτωση νίκης της Αυστραλίας στο διαγωνισμό, το SBS θα συνδιοργανώσει τη Eurovision σε ευρωπαϊκό έδαφος μαζί με τη δημόσια τηλεόραση της χώρας που θα επιλέξει.

Ο Guy Sebastian εκπροσώπησε την Αυστραλία στην παρθενική της συμμετοχή στο διαγωνισμό και με το τραγούδι του Tonight Again έφτασε στην 5η θέση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.