Βοσνία Ερζεγοβίνη: Στις 19 Φεβρουαρίου η ανακοίνωση του τραγουδιού

Βοσνία Ερζεγοβίνη: Στις 19 Φεβρουαρίου η ανακοίνωση του τραγουδιού

Σε ένα ειδικό σόου που θα ονομάζεται  “BH Eurosong” και θα μεταδοθεί από το κρατικό κανάλι της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, BHRT, θα γίνει η παρουσίαση του τραγουδιού που θα ερμηνεύσουν οι φετινοί εκπρόσωποι της χώρας στη Eurovision, Deen, Dalal, Jasmin και Ana.

Το σόου θα πραγματοποιηθεί στο City Hall, όπου βρίσκεται στο Σαράγιεβο, στις 19 Φεβρουαρίου 21:00 ώρα Ελλάδος.

Ο τίτλος του τραγουδιού δεν είναι ακόμα γνωστός, αλλά έχει ανακοινωθεί ο συνθέτης ο οποίος είναι ο Almir Ajanovic.deen-dalal

Η Βοσνία Ερζεγοβίνη, που επιστρέφει φέτος στο διαγωνισμό μετά από ένα διάλειμμα τριών ετών, θα διαγωνισθεί στο δεύτερο μισό του 1ου ημιτελικού στις 10  Μαΐου.

Η τελευταία φορά που πήρε μέρος η χώρα στη Eurovision ήταν το 2012 στο Αζερμπαϊτζάν με τη Maya Sar και το τραγούδι “Korake ti znam”, καταλαμβάνοντας τη 18η θέση με 55 βαθμούς.

Ο Deen έχει εκπροσωπήσει ξανά τη χώρα του στο διαγωνισμό τραγουδιού το 2004 στη Τουρκία, με το τραγούδι “In The Disco”, τερματίζοντας  9ος με 91 βαθμούς.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.