Γεωργία: στις 15 Φεβρουαρίου η ανακοίνωση του τραγουδιού

Γεωργία: στις 15 Φεβρουαρίου η ανακοίνωση του τραγουδιού

Ο εθνικός τηλεοπτικός φορέας της Γεωργίας, GPB, επιβεβαίωσε ότι το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στη Eurovision 2016, θα ανακοινωθεί στις 15 Φεβρουαρίου.

Τον περασμένο μήνα το GPB, αποκάλυψε ότι το συγκρότημα “Nika Kocharov & Young Georgian Lolitaz” θα είναι αυτό που θα εκπροσωπήσει τη Γεωργία τον ερχόμενο Μάιο στη Σουηδία.

Η διαδικασία υποβολής τραγουδιών ξεκίνησε στις 15 Δεκεμβρίου και έκλεισε στις 8 Ιανουαρίου, όπου πάνω από 100 συμμετοχές κατατέθηκαν στον εθνικό τηλεοπτικό φορέα, από τις οποίες επιλέχθηκαν τελικά οι 5.

Στις 3 Φεβρουαρίου κατά τη διάρκεια του “Communicator show”, που θα μεταδοθεί από το GPB’s First Channel, θα δοθούν στη δημοσιότητα τα 5 υποψήφια τραγούδια μαζί με τα βίντεο κλιπ τους.

Έπειτα, από τις 4 έως τις 15 Φλεβάρη, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει την αγαπημένη του συμμετοχή. Το τελικό αποτέλεσμα θα προκύψει κατά 50% από την ψηφοφορία του κοινού και κατά 50% από την επιτροπή.

Το νικητήριο τραγούδι θα ανακοινωθεί πάλι μέσα από το  “Communicator show” στις 15 Φεβρουαρίου.

escgeorgia3345454

Οι “Nika Kocharov & Young Georgian Lolitaz” θα διαγωνιστούν στον 2ο ημιτελικό της Eurovision 2016, που θα γίνει στις 12 Μαΐου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.