Βέλγιο: Οι Hooverphonic δεν τραγούδησαν το “Love Shine A Light” επειδή δεν ταιριάζει στο γούστο τους

Βέλγιο: Οι Hooverphonic δεν τραγούδησαν το “Love Shine A Light” επειδή δεν ταιριάζει στο γούστο τους

Προς έκπληξη πολλών οι Hooverphonic που θα εκπροσωπήσουν του χρόνου το Βέλγιο δεν ήταν ανάμεσα στους καλλιτέχνες που τραγούδησαν το Love Shine A Light. Το συγκεκριμένο τραγούδι ήταν η συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου το 1997 κι αποτέλεσε πηγή έμπνευσης των διοργανωτών του Eurovision: Europe Shine A Light. Στο τέλος της βραδιάς όλοι οι καλλιτέχνες που θα διαγωνίζονταν φέτος το τραγούδησαν μαζί ως ένδειξη ένωσης όλων σε αυτήν την δύσκολη περίοδο που βιώνει η Ευρώπη. Ωστόσο οι μοναδικοί που έλειπαν ήταν οι Hooverphonic.

Ποιό είναι το παρασκήνιο αυτής της απουσίας;

Ο συνθέτης και μέλος του γκρουπ Alex Callier έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις το τελευταίο διάστημα με τον τρόπο που εκφράζεται καθώς πρόσφατα είχε αποκαλέσει έμμεσα τσίρκο την Euorvision, μία δήλωση που έπειτα θέλησε να ανασκευάσει. Αυτήν την φορά ανέφερε ότι Love Shine A Light δεν ταιριάζει στο ρεπερτόριο του γκρουπ και δεν ήθελαν να συμμετέχουν. Συγκεκριμένα δήλωσε:

Κάνω αυτήν την δουλειά 25 χρόνια και δεν έχω κάνει κάτι παρά την θέλησή μου. Έλαβα μέρος στον διαγωνισμό γιατί μου δόθηκε η άδεια να κάνω την παραγωγή κι όλο το act για τον διαγωνισμό μόνος μου

O σχολιαστής του ραδιοτηλεοπτικού φορέα  Peter Van De Veire ανέφερε για τον ίδιο:

Αυτός είναι ο Alex είτε τον αγαπάς είτε τον μισείς. Εάν πιστεύει ότι κάτι δεν είναι σωστό, θα το αφήσει στην άκρη. Είμαι σίγουρος ότι τον επόμενο χρόνο θα βρει κάτι καλύτερο από το Love Shine a Light.

Πάντως αυτή η μουσική συνεύρεση συγκέντρωσε πολύ θετικά σχόλια και χωρίς την πινελιά των Hooverphonic που θέλουν να πορευτούν στον διαγωνισμό μόνοι τους.

Πηγή: DeMorgen

Πηγή εξωφύλλου: Eurovoix

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.