Βέλγιο: Στις 17 Φεβρουαρίου θα αποκαλύψουν οι Hooverphonic της συμμετοχή τους

Βέλγιο: Στις 17 Φεβρουαρίου θα αποκαλύψουν οι Hooverphonic της συμμετοχή τους

Η δημόσια τηλεόραση του Φλαμανδόφωνου Βελγίου, VRT ανακοίνωσε ότι την δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, θα αποκαλυφθεί στην δημοσιότητα η  συμμετοχή της χώρας για την Eurovision 2020 με εκπροσώπους της, τους  Hooverphonic. To πρωί εκείνης της ημέρας τα μέλη του συγκροτήματος θα δώσουν μια συνέντευξη τύπου στα Βελγικά ΜΜΕ σχετικά με την συμμετοχή τους, ενώ παράλληλα το τραγούδι τους θα ακουστεί για πρώτη φορά στα Βελγικά ραδιόφωνα. Αργότερα, το απόγευμα θα αποκαλυφθεί και το videoclip της Βελγικής συμμετοχής στο Youtube.

Για την φετινή Βελγική συμμετοχή δεν γνωρίζουμε προς το παρόν πολλά πράγματα, αλλά ο ιδρυτής του συγκροτήματος, Alex Callier, o οποίος ήταν και ο συνθέτης της Βελγικής συμμετοχής του 2018, A matter of time για την Sennek, δήλωσε ότι το τραγούδι θα κινείται στο γνώριμο μουσικό ύφος των Hooverphonic.

Οι Hooverphonic θεωρούνται από τους πρωτεργάτες του Trip Hop στην Ευρώπη και είναι ίσως οι πλέον αναγνωρίσιμοι καλλιτέχνες του Βελγίου καθώς το τραγούδι τους Mad About You που κυκλοφόρησε το 2000, έγινε πανευρωπαϊκή επιτυχία. Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1995 από τους  Esther LybeertFrank DuchêneAlex CallierRaymond Geerts στο  Sint-Niklaas του Βελγίου. Έκτοτε το συγκρότημα άλλαξε πολλές φορές την σύνθεση του ειδικά στην θέση της ερμηνεύτριας. Πλέον η νέα τους ερμηνεύτρια από το 2018 είναι η  Luka Cruysberghs, ενώ σταθερά μέλη του συγκροτήματος είναι οι Alex Callier,  Raymond Geerts.  Το συγκρότημα μετράει συνολικά 10 κυκλοφορίες δίσκων με πολλούς από αυτούς να φτάνουν στην κορυφή των Βελγικών και Ολλανδικών charts.

Μία σκέψη στο “Βέλγιο: Στις 17 Φεβρουαρίου θα αποκαλύψουν οι Hooverphonic της συμμετοχή τους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.