Αρμενία: Απόψε ο τελικός του “Depi Evratesil 2020”

Αρμενία: Απόψε ο τελικός του “Depi Evratesil 2020”

Έπειτα από τoν περσινό αποκλεισμό της Αρμενίας από τον μεγάλο τελικό της Eurovision, όπου η δημόσια τηλεόραση της χώρας επέλεξε τον εκπρόσωπο εσωτερικά, φέτος αποφασίστηκε να επιστρέψει στην γνωστή διαδικασία επιλογής Depi Evratesil.

Έτσι λοιπόν, απόψε θα παρακολουθήσουμε να  διαγωνίζονται 12 συμμετέχοντες, έτσι ώστε να εκπροσωπήσουν την χώρα τον επόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ:

  1. Agop – Butterflies
  2. Karina EVN – Why?
  3. Hayk Music – What Is To Be In Love
  4. ERNA – Life Faces
  5. EVA Rida – No Love
  6. Athena Manoukian – Chains On You
  7. Gabriel Jeeg – It’s Your Turn
  8. Sergey & Nikolay Harutyunov – Ha, Take a Step
  9. Miriam Baghdasaryan – Run Away
  10. Vladimir Arzumanyan – What’s Going On Mama
  11. Arthur Aleq – Heaven
  12. TOKIONINE – Save Me

Ανάμεσα στους υποψήφιους συναντάμε την γνώριμη στο Ελληνικό κοινό Athena Manoukian, όπου το 2008 ήταν υποψήφια στον Ελληνικό εθνικό τελικό για την Junior Eurovision με το τραγούδι Το φιλί της Αφροδίτης, φτάνοντας έως την 7η θέση. Επίσης, συναντάμε τον Vladimir Arzumanyan ο οποίος κέρδισε την Junior Eurovision για την Αρμενία το 2010 με το τραγούδι Mama.

Ο νικητής και εκπρόσωπος της χώρας στην Eurovision θα προκύψει έπειτα από την ψηφοφορία του κοινού (33.3%), μιας διεθνούς κριτικής επιτροπής (33,3%) και της κριτικής επιτροπής ειδικών από την Αρμενία.

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο δικό μας κορίτσι, την Athena Manoukian!!!

Ο εθνικός τελικός της Αρμενίας Depi Evratesil, θα ξεκινήσει στις 20:00 ώρα Ελλάδας και θα μπορέσετε να τον παρακολουθήσετε από ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.