Λιθουανία: Όλες οι πληροφορίες για τον αποψινό τελικό!

Λιθουανία: Όλες οι πληροφορίες για τον αποψινό τελικό!

Έπειτα από 3 προκριματικούς και 2 ημιτελικούς, απόψε θα μεταδοθεί ο τελικός της εθνικής επιλογής της Λιθουανίας για την Eurovision 2020, Pabandom iš naujo με τους 8 υποψηφίους να διεκδικούν την εκπροσώπηση της χωράς. Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι οι Gabrielė Martirosian και Giedrius Masalskis, ενώ μαζί τους θα βρίσκεται και η εκπρόσωπος της χώρας το 2018, Ieva Zasimauskaitė.

Όλα τα τραγούδια μπορείτε να τα ακούσετε παρακάτω ακολουθώντας τους αντίστοιχους συνδέσμους. Η σειρά που θα εμφανιστούν οι 8 καλλιτέχνες έχει ως εξής:

  1. Aistė Pilvelytė“Unbreakable”
  2. Rūta Loop“We Came From The Sun”
  3. KaYra“Alligator”
  4. Monika Marija“If I Leave”
  5. Meandi“DRIP”
  6. THE ROOP“On Fire”
  7. The Backs“Fully”
  8. Moniqué“Make Me Human”

Το αποτέλεσμα θα κριθεί από την ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής του σόου αλλά και από αυτή του κοινού (50/50).

Σήμερα στο τελικό τα μελή της κριτικής επιτροπής δεν θα είναι τα ίδια με τους προκριματικούς και τους ημιτελικούς. Τα μέλη τα οποία θα ψηφίσουν θα υπογράψουν συμβόλαιο ότι δεσμεύονται να κρίνουν αντικειμενικά τα τραγούδια, ενώ τα ονόματα τους θα γίνουν γνωστά στο κοινό  κατά την διάρκεια του σόου.

Ανάμεσα στους υποψήφιους συναντάμε καλλιτέχνες που έχουν ξαναπροσπαθήσει στο παρελθόν να βρεθούν στη σκηνή της Eurovision, όπως την Aistė Pilvelytė (συμμετέχει για δωδέκατη φορά), την KaYra (2014), το συγκρότημα THE ROOP (2018), την Rūta Loop (2018) και την Monika Marija (2018 και 2019).

Αν δεν έχετε ψηφίσει στο poll μας μπορείτε να ψηφίσετε εδώ.

Ο τελικός θα ξεκινήσει στις 21:00 η ώρα Ελλάδας και θα μπορέσετε να τον παρακολουθήσετε από ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.