Αζερμπαϊτζάν: Δείτε την πρώτη τεχνική πρόβα του Chingiz

Αζερμπαϊτζάν: Δείτε την πρώτη τεχνική πρόβα του Chingiz

Οι πρόβες στο Expo Tel Aviv μπήκαν στην 4η μέρα τους και είναι η σειρά των χωρών από το δεύτερο μισό του 2ου ημιτελικού να προβάρουν για πρώτη φορά τις συμμετοχές τους. Ένα ακόμα σύνολο από 9 χώρες μετά τις πρώτες 9 χτες, θα ανέβουν στην σκηνή για την πρώτη τους πρόβα και οι οποίες είναι οι : Κροατία, Μάλτα, Λιθουανία, Ρωσία, Αλβανία, Νορβηγία, Ολλανδία, Βόρεια Μακεδονία και το Αζερμπαϊτζάν.

Η πρώτη πρόβα του Αζερμπαϊτζάν

Τις πρόβες σήμερα θα κλείσει ο  Chingiz από το Αζερμπαϊτζάν, ο οποίος εκπροσωπεί την χώρα με το τραγούδι “Truth” φιλοδοξώντας να φέρει για δεύτερη φορά το βραβείο στο Αζερμπαϊτζάν. Θα το καταφέρει άραγε με μια σκηνική παρουσία σαν την σημερινή;

Ο τραγουδιστής εμφανίζεται μόνος στην σκηνή σε όλη την διάρκεια του τργουδιού και φοράει μαύρα ρούχα.

Στη μέση της σκηνής υπάρχει ένα μεγάλο τρίγωνο. Δύο βραχίονες ρομπότ είναι δίπλα του και ρίχνουν φώτα λέιζερ πάνω στο μπλουζάκι του με κόκκινο φωτισμό σχηματιζοντας το ολόγραμμα μιας πραγματικής καρδιάς με χτύπους. Πίσω στο φόντο εμφανίζεται το ολόγραμμα μιας χρυσής καρδιάς που φαίνεται να έχει κι αυτή το δικό της χτύπο.

Τα χρώματα που επικρατούν είναι το μπλε και το μωβ. Λίγο πριν το τελευταίο ρεφρέν αυτό που εντυπωσιάζει και αποσπά το ενδιαφέρον είναι το τέχνασμα κατά το οποίο ο  Chingiz ζει μια «εξωσωματική» εμπειρία στην οποία μετατρέπεται σε μια έκδοση CGI του εαυτού του πριν επιστρέψει στην πραγματική ζωή. Αυτό το τέχνασμα δέχθηκε μεγάλο χειροκρότημα από τους δημοσιογράφους.

Φωνητικά είναι πάρα πολύ κάλος και ο αμανές συνδυάζεται στην κορύφωση του με το πιο πάνω τέχνασμα κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Δείτε το βίντεο από την πρώτη πρόβα του Chingiz:

3 σκέψεις για το “Αζερμπαϊτζάν: Δείτε την πρώτη τεχνική πρόβα του Chingiz

  1. Θέλετε να μου πείτε ότι αυτό δεν είναι υπερβολικό και καρακιντσαριο και είναι το δικό μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.