Αζερμπαϊτζάν: Η τελική τετράδα υποψήφιων καλλιτεχνών για τo Τελ Αβίβ

Αζερμπαϊτζάν: Η τελική τετράδα υποψήφιων καλλιτεχνών για τo Τελ Αβίβ

Σύμφωνα με το INFE Azerbaijan μια τελική λίστα 4 καλλιτεχνών υποβλήθηκε στο Focus Group, η δημιουργική ομάδα δηλαδή του κρατικού καναλιού που θα επιλέξει τον επόμενο εκπρόσωπο του Αζερμπαϊτζάν στην  Eurovision 2019.

ΟΙ 4 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την λίστα που δημοσίευσε το INFE Αζερμπαϊτζάν δύο άνδρες και δύο γυναίκες καλλιτέχνες είναι η τετράδα μέσα από την οποία θα επιλεγεί ο επόμενος εκπρόσωπος της χώρας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν

Ειδικότερα οι 4 υποψήφιοι καλλιτέχνες για την εκπροσώπηση του Αζερμπαϊτζάν :

  1. Samira Efendi
  2. Chingiz Mustafayev
  3. Tofig Hajiyev
  4. Μια ακόμα γυναίκα καλλιτέχνης

Την ίδια περίοδο το κρατικό κανάλι έχει δρομολογήσει τις διαδικασίες για την αναζήτηση του τραγουδιού που θα δούμε επί σκηνής στο Τελ Αβίβ. Έχοντας ανοίξει την ηλεκτρονική για την υποβολή αιτήσεων μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να τηρούν τους ακόλουθους όρους:

  • Τα τραγούδια να μην έχουν κυκλοφορήσει πριν την 1η Σεπτεμβρίου 2018
  • Οι στίχοι και η σύνθεση του τραγουδιού πρέπει είναι είναι πρωτότυπη.
  • Τα τραγούδια πρέπει να συνοδεύονται από πληροφορίες για τους στιχουργούς.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστείλουν τις μουσικές προτάσεις τους στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: eurovisionaz2019@gmail.com

To Αζερμπαϊτζάν στην Eurovision

Το Αζερμπαϊτζάν συμμετείχε για πρώτη φορά στον διαγωνισμό το 2008 και έχει στο ενεργητικό του μια νίκη. Το 2012 η χώρα με τους Eldar & Nikki και το τραγούδι τους  Running scared. στέφθηκε νικήτρια του διαγωνισμού φέρνοντας τον διαγωνισμό την επόμενη χρονιά στο μαγευτικό Baku.

Η χώρα μετρά συνολικά 11 συμμετοχές, χωρίς να έχει λείψει από καμία διοργάνωση από το έτος που έκανε το ντεμπούτο της.

Το 2018 η  Aisel επιλέχθηκε με εσωτερική διαδικασία να εκπροσωπήσει την χώρα στην Λισαβόνα με το τραγούδι X my heart, η οποία παρά την δυναμική της ερμηνεία δεν κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό.

 

Πηγή: INFE Azerbaijan

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.