Ισραήλ 2017: Απόψε ο τελικός του Rising Star

Ισραήλ 2017: Απόψε ο τελικός του Rising Star

Απόψε στις 21.00 ώρα Ελλάδος θα διεξαχθεί ο τελικός για την επιλογή του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει το Ισραήλ στην Eurovision 2017 που θα διεξαχθεί στο Κίεβο. Το Ισραήλ τα τελευταία 3 χρόνια επιλέγει καλλιτέχνη για την Eurovision μέσω του πολύ δημοφιλούς μουσικού talent show, Rising Star, το οποίο φέτος παίζεται και στην Ελληνική τηλεόραση μέσα από την συχνότητα του Ant1.

Στον τελικό του Ισραηλινού Rising Star, έχουν προκριθεί οι εξής 4 καλλιτέχνες:Julietta, Imri Ziv, Diana Golbi, Beatbox Element. Από τους υποψήφιους καλλιτέχνες ο Imri Ziv ήταν στα φωνητικά των συμμετοχών του Ισραήλ το 2015 και το 2016, ενώ η Diana Golbi ήταν η νικήτρια της 8ης σαιζόν του Ισραηλινού idol. H βραδιά θα έχει και Ελληνικό άρωμα καθώς η Julietta θα διαγωνιστεί με το “My number one” της Έλενας Παπαρίζου, από τους υπόλοιπους υποψηφίους ο Imri Ziv θα διαγωνιστεί με το “Halo” της Beyonce, η Diana Golbi με το “Euphoria” της Loreen, ενώ οι Beatbox Element με το “Silsulim”, ένα τραγούδι των Static & Ben-El Tavori, οι οποίοι είναι και μέλη της κριτικής επιτροπής του Rising Star.

H επιλογή του καλλιτέχνη θα γίνει 100% μέσω televoting, με την κριτική επιτροπή θα εκφράζει απλά την άποψη της για την ερμηνεία των υποψηφίων καλλιτεχνών. Μέλος της κριτικής επιτροπής είναι και ο Harel Skaat που εκπροσώπησε το Ισραήλ στην Eurovision του 2010 με το τραγούδι “Milim”. Τα άλλα μέλη της κριτικής επιτροπής είναι ο Keren Peles, ο Asaf Amdurski, και οι Static & Ben-El Tavori, όπως αναφέραμε παραπάνω.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι σε αντίθεση με πέρσι, απόψε θα επιλεγεί μόνο ο καλλιτέχνης και όχι το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει το Ισραήλ στην επερχόμενη Eurovision, το οποίο τραγούδι θα επιλεγεί αργότερα. Κάτι παρόμοιο έγινε και το 2015 όταν ο Nadav Guedj εκπροσώπησε το Ισραήλ με το “Golden Boy”.

Ο τελικός θα ξεκινήσει στις 21:00 ώρα Ελλάδος και θα μπορέσετε να τον παρακολουθήσετε από ΕΔΩ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.