Ισραήλ: Απόψε το τέταρτο επεισόδιο του Rising Star for Eurovision 2017

Ισραήλ: Απόψε το τέταρτο επεισόδιο του Rising Star for Eurovision 2017

Απόψε συνεχίζεται η αναζήτηση εκπροσώπου του Ισραήλ για τη Eusovision 2017  με το τέταρτο σόου του Rising Star. Από τη διαδικασία αυτή θα αναδειχθεί μόνο ο καλλιτέχνης που θα ταξιδέψει στο Κίεβο για λογαριασμό της χώρας, ενώ το τραγούδι θα το μάθουμε αργότερα.

Όλα τα επεισόδια, εκτός του τελικού που θα μεταδοθεί ζωντανά, έχουν ήδη εγγραφεί. Πέρα από τον αριθμό των σόους και την ημερομηνία του τελικού (13/02), δεν έχει δημοσιευτεί κάποια άλλη πληροφορία σχετικά με τον αριθμό των διαγωνιζομένων που θα προκριθούν συνολικά στον επόμενο γύρο και τις ημερομηνίες μετάδοσης των επεισοδίων.

Όπως ήδη γνωρίζουμε, ο εκπρόσωπος της χώρας θα προκύψει έπειτα από 10 σόους. Το τηλεοπτικό δίκτυο Channel 2, μεταδίδει πρόγραμμά του τις μέρες Κυριακή έως Τρίτη, που σημαίνει ότι όλα τα επεισόδια θα προβληθούν κάποια μέρα από αυτές. Το σημερινό σόου θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα έχει διάρκεια περίπου 75 λεπτά. Οικοδεσπότες της βραδιάς θα είναι οι Asi Azar και Rotem Sela.

Την απόφαση για το ποιοι θα προχωρήσουν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού θα την πάρει το κοινό που θα βρίσκεται στο στούντιο και η κριτική επιτροπή που απαρτίζεται από τους Harel Skaat, Keren Peles, Asaf Amdurski και Static & Ben-El Tavori. Κάθε διαγωνιζόμενος ψηφίζεται με ΝΑΙ ή ΟΧΙ. Για να προκριθεί στην επόμενη φάση θα πρέπει να συγκεντρώσει τουλάχιστον το 70% των θετικών ψήφων από κοινό και επιτροπή.

rising1

rising2

Το επεισόδιο θα μπορέσετε να το παρακολουθήσετε απόψε στις 21:00 ώρα Ελλάδος από ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.