Βόρεια Μακεδονία: Με το “Dajte muzika” στην Junior Eurovision 2021

Βόρεια Μακεδονία: Με το “Dajte muzika” στην Junior Eurovision 2021

H Βόρεια Μακεδονία είναι η όγδοη χώρα που ανακοίνωσε τους εκπροσώπους της για την Junior Eurovision 2021 που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι. Πρόκειται για τα παιδιά από το Dajte muzika, μια παιδική μουσική σειρά της MRT (της δημόσιας τηλεόρασης της Βόρειας Μακεδονίας). Αξίζει να σημειωθεί πως σε αυτή την σειρά έχουν παιχτεί πάνω από 80 τραγούδια και έχουν κυκλοφορήσει 2 albums.

Το τραγούδι που θα ερμηνεύσουν οι νεαροί αυτοί καλλιτέχνες είναι ήδη έτοιμο αλλά δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα. Η καλλιτεχνική ομάδα πάντως που το ετοιμάζει έχει ως στόχο να αναδείξει τις φωνητικές ικανότητες των παιδιών. Τα παιδιά του Dajte muzika αποτελούν το πρώτο συγκρότημα που ανακοινώνεται για την φετινή junior Eurovision.

H Βόρεια Μακεδονία συμμετέχει για 16η φορά στον διαγωνισμό, χωρίς να έχει κερδίσει ποτέ μέχρι τώρα. Καλύτερή της θέση ήταν η 5η το 2007 (Rosica Kulakova & Dimitar Stojmenovski – “Ding Ding Dong” )και το 2008 (Bobi Andonov – “Prati mi SMS”).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.