Πολωνία: Με εσωτερική επιλογή για την Eurovision 2019- Άρχισαν οι υποβολές τραγουδιών

Πολωνία: Με εσωτερική επιλογή για την Eurovision 2019- Άρχισαν οι υποβολές τραγουδιών

Ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός σταθμός της Πολωνίας TVP, ανακοίνωσε ότι θα επιλέξει τον εκπρόσωπο του για τον Τελ Αβίβ μέσω εσωτερικής επιλογής και όχι μέσω εθνικού τελικού όπως συνέβαινε τα τελευταία 3 χρόνια.

Η ΦΕΤΙΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Με την διαδικασία της εσωτερικής ανάθεσης θα καθορίσει η Πολωνία θα καθορίσει τον φετινό της εκπρόσωπο στην Eurovision. Οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες μπορούν να στείλουν τις προτάσεις τους μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου στο παρακάτω email: eurowizja@tvp.pl. Έπειτα μια ειδική επιτροπή που θα σχηματιστεί από την TVP θα επιλέξει την συμμετοχή που θα εκπροσωπήσει την Πολωνία στην Eurovision 2019 με το όνομα του εκπροσώπου να γίνεται γνωστό στις 8 Φεβρουαρίου. Οι κανόνες που πρέπει να πληρούν τα τραγούδια που θα αποσταλούν είναι οι παρακάτω:

  • Όλα τα τραγούδια πρέπει να είναι πρωτότυπα και δεν μπορούν να έχουν κυκλοφορήσει ή να εκτελεστεί πριν από την 1η Σεπτεμβρίου 2018. Εάν το τραγούδι έχει κυκλοφορήσει, εκτελεστεί ή μεταδοθεί πριν από την 1η Σεπτεμβρίου, ο καλλιτέχνης πρέπει να ειδοποιήσει τον ραδιοτηλεοπτικό φορέα μετά την υποβολή του τραγουδιού όπου θα ληφθεί απόφαση από την TVP και την EBU για το αν θα επιτρέπεται στο τραγούδι να συμμετέχει ή όχι.
  • Όλα τα τραγούδια δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα 3 λεπτά.
  • Όλοι οι καλλιτέχνες πρέπει να είναι τουλάχιστον 16 ετών έως τις 14 Μαΐου 2019. Εάν ένας ανήλικος υποβάλλει ένα τραγούδι, πρέπει να έχει γραπτή συγκατάθεση από έναν γονέα ή κηδεμόνα.
  • Οι ξένοι συνθέτες και τραγουδιστές επιτρέπεται να υποβάλουν συμμετοχή.
  • Δεν μπορούν να εμφανιστούν περισσότερα από 6 άτομα στη σκηνή.
  • Όλες οι υποβολές πρέπει να συνοδεύονται από φωτογραφία των τραγουδιστών.

Η Πολωνία συμμετέχει στον διαγωνισμό της Eurovision από το 1994 με καλύτερη θέση την 2η που την κατέκτησε την ίδια χρονιά με την Edyta Górniak και το  To nie ja. Το 2018 η Πολωνία περιορίστηκε στην 14η θέση του 2ου ημιτελικού με τους Gromee & Lukas Meijer και το “Light Me Up“.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.