Ηνωμένο Βασίλειο: Ακούστε τις συμμετοχές του Eurovision You Decide 2019

Ηνωμένο Βασίλειο: Ακούστε τις συμμετοχές του Eurovision You Decide 2019

Πριν από λίγο, μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή του Ken Bruce στο BBC Radio 2, ξεκίνησε η αποκάλυψη των συμμετοχών του εθνικού τελικού της χώρας για την Eurovision 2019, Eurovision You Decide.

O ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

Στον τελικό θα ακούσουμε 3 τραγούδια ερμηνευμένα από 6 καλλιτέχνες, δηλαδή κάθε τραγούδι θα ερμηνευτεί από 2 συμμετέχοντες σε διαφορετικές εκδοχές. Ο νικητής του κάθε τραγουδιού θα προκριθεί στον μεγάλο τελικό. Εκεί θα αναμετρηθούν οι 3 τους, ένας για κάθε τραγούδι, όπου ο μεγάλος νικητής θα εκπροσωπήσει τον Ηνωμένο Βασίλειο στο Τελ Αβίβ.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε τις συμμετοχές του Eurovision You Decide 2019:

Michael Rice – Bigger Than Us

 

Holly Tandy – Bigger Than Us

Jordan Clarke – Freaks 

MAID – Freaks 

Kerrie-Anne – Sweet Lies

Anisa – Sweet Lies

To Eurovision You Decide 2019 θα διεξαχθεί στις 8 Φεβρουαρίου στο Media City UK στο Salford, με παρουσιαστές τον  Måns Zelmerlöw, νικητή της Eurovision 2015 με το τραγούδι Heroes για την Σουηδία, καθώς και την Mel Giedroyc παρουσιάστρια του Eurovision You Decide από το 2016 όταν και ξεκίνησε σαν project.

2 σκέψεις για το “Ηνωμένο Βασίλειο: Ακούστε τις συμμετοχές του Eurovision You Decide 2019

  1. Μετριότατα. Κάπως ενδιαφέρον αν και λίγο generic το bigger than us, το οποίο προσωπικά προτιμώ περισσότερο με την ερμηνεία της Holly Tandy.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.