Τσεχία: Οι πρώτες δύο βαθμολογίες της διεθνούς επιτροπής για τον εθνικό τελικό ESCZ 2019

Τσεχία: Οι πρώτες δύο βαθμολογίες της διεθνούς επιτροπής για τον εθνικό τελικό ESCZ 2019

Οι πρώτες δύο βαθμολογίες της διεθνούς επιτροπής για τον εθνικό τελικό της χώρας ESCZ 2019 ανακοινώθηκαν με τους Cesar Sampson και Rasmussen να είναι οι πρώτοι της κριτικής επιτροπής που δώσανε τους βαθμούς τους.

Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Οι 12 βαθμοί των μελών της κριτικής επιτροπής για τον Τσέχικο εθνικό τελικό ανακοινώνονται αυτή την βδομάδα, με τους δέκα κριτές της επιτροπής να δίνουν την κορυφαία βαθμολογία τους. Τα αποτελέσματα θα ανακοινώνονται καθημερινά (εκτός Σαββάτου) στις 18:00 CET (19:00 ώρα Ελλάδος) και 20:00 CET (21:00 ώρα Ελλάδος) πριν τις 28 Γενάρη οπότε θα ανακοινωθεί και ο τελικό νικητής.

Η Βαθμολογία του Cesar Sampson

Το πρώτο δωδεκάρι λοιπόν έδωσε ο Cesar Sampson ο οποίος εκπροσώπησε πέρυσι την Αυστρία στην Λισαβόνα καταλαμβάνοντας την 3η θέση στον τελικό (1η θέση στην βαθμολογία της επιτροπής) με το τραγούδι Nobody But You” . Ο Cesar έδωσε τους 12 βαθμούς του στην Barbora Mochowa και το τραγούδι “True Colors”.

Η Βαθμολογία του Rasmussen

Την βαθμολογία του Cezar ακολούθησε εκείνη του Rasmussen , ο εκπρόσωπος της Δανίας στην περσινή Eurovision με το τραγούδι “Higher Ground” το οποίο τερμάτισε στην 9η θέση του τελικού. Και ο Rasmussen έδωσε τους 12 βαθμούς του στην Barbora Mochowa και το “True Colors”.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ

Η βαθμολογία μετά τους δύο πρώτους κριτές διαμορφώνονται ως ακόλουθα:

Ακολουθούν απόψε το βράδυ ακόμα δύο βαθμολογίες της κριτικής επιτροπής.

2 σκέψεις για το “Τσεχία: Οι πρώτες δύο βαθμολογίες της διεθνούς επιτροπής για τον εθνικό τελικό ESCZ 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.