Προϊόντα Käärijä: από καλτσάκια μέχρι… παγωτό με Piña colada!

Estimated read time 1 min read

Αποσβολωμένοι παρακολουθούμε την αγάπη, μα και την καταναλωτική μανία που έχει προκαλέσει ο Φινλανδός καλλιτέχνης. Και παλαιότερα είχαν κυκλοφορήσει προϊόντα, όπως π. χ. σοκολάτες και πατατάκια με τις Tatu στο περιτύλιγμα ή promo gadgets, όπως το κασκέτο με το “Go Helena-Go Greece”, τα κυάλια με τις Rounder Girls, το κασκώλ του Σάκη Ρουβά, ο σκούφος του Αλκαίου, μπρελόκ, φακοί, T-shirt, καθώς και άλλα -συνηθισμένα και ευφάνταστα- αντικείμενα, με στόχο την προώθηση. Ο Käärijä, όμως, έχει περάσει σε άλλο επίπεδο και μάλιστα με τεράστια ανταπόκριση. Η λέξη-κλειδί είναι το “Huumaa” που σημαίνει “φάρμακο”, αλλά και “μεθύσι”! Δείτε τις φωτό και κρίνετε από μόνοι σας!

Στην τελευταία φωτό είναι ένα πολύ γνωστό άγαλμα στο Ελσίνκι (μπροστά από το γνωστό πολυκατάστημα Stockmann) που απεικονίζει τρεις σιδηρουργούς, το Kolmen sepän patsas. Όλη η χώρα. λοιπόν, στην υπηρεσία του καλλιτέχνη!

6Comments

Add yours
  1. 1
    Θανος

    Τον γουστάρω τελικά με τρέλα τον Kaarija. Διόλου δεν θα με χάλαγε να τον δω νικητή. Έχω ένα προαίσθημα ότι κόντρα στα προγνωστικά, η Loreen δεν θα έχει εύκολη δουλειά στις 13 Μαΐου

    • 2
      Dimitrios Mantzilas

      Κι εγώ τον γουστάρω πάρα πολύ. Όπως καταλαβαίνεις, επειδή είσαι παλιά καραβάνα και υποψιασμένος, όλα θα εξαρτηθούν από το ποια γραμμή θα πάρουν οι επιτροπές από την EBU.

      • 3
        Θάνος

        Συμφωνώ γενικά μαζί σου. Να αναφέρουμε παντως ότι πέρσι είδαμε το αντίθετο: Η σαρωτική επικράτηση στο televoting να δίνει το βραβείο στην Ουκρανία. Βέβαια θα μπορούσε να πει κανείς πως το κοινό ήταν πέρσι τόσο σοκαρισμένο και ευαισθητοποιημενο με ο,τι συνέβαινε στην εμπόλεμη χώρα, που η EBU δεν χρειαζόταν ίσως να “δώσει γραμμή”.

        • 4
          Dimitrios Mantzilas

          Ακριβώς αυτό: δεν χρειάστηκε να “δώσει γραμμή”. Από την άλλη, πάντως δεν ήταν τυχαίο το ότι ο τελικός ξεκίνησε με το “Give peace a chance”… Η Ουκρανία πήρε ένα βραβείο συμπάθειας που δεν το άξιζε.

  2. 5
    Θανος

    Θα μπορούσε κάποιος φυσικά να αναφέρει και ως αντίλογο το 2021. Οι επιτροπές τοτε πριμοδοτησαν τα 2 γαλλόφωνα (και ειδικά την Ελβετία), αφήνοντας την Ιταλία 4η, αλλά στο televote η Ιταλία αποδείχθηκε real bulldozer.
    Να συμπληρώσω για το 2022 πως και πάλι οι επιτροπές “έδωσαν μια τύπου γραμμή” στο ΗΒ και δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο ότι τελικά ο διαγωνισμός γίνεται φέτος στο Λίβερπουλ (ούτως ή άλλως όλοι ξέραμε ότι στην Ουκρανία δεν επρόκειτο να γίνει ο διαγωνισμός, οπότε πριμοδοτηθηκε ο “καλοθελητης”, που έτυχε πάντως να έχει και ένα πολύ ωραίο τραγούδι)

Comments are closed.