Εναρκτήρια πρόβα: Πολωνία

Εναρκτήρια πρόβα: Πολωνία

Ο Michał Szpak είναι ο δεύτερος καλλιτέχνης που θα κάνει πρόβα σήμερα. Κέρδισε στον εθνικό τελικό της Πολωνίας που ήταν ίσως ο πιο πολυσυζητημένος, αφού μεγάλα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής προσπάθησαν να εκπροσωπήσουν φέτος της Πολωνία μεταξύ αυτών και η superstar της χωρας Edyta Gorniak, που κατέκτησε τη 2η θέση στο ντεμπούτο της χώρας στον διαγωνισμό το 1994. Ο Michał Szpak εξέπληξε όλους με τη νίκη του και το τραγούδι του Color Of Your Life, αλλά οι φιλοδοξίες του δεν σταματούν εδώ, αφού με τη μελωδική για άλλους παλιομοδίτικη μπαλάντα του, αλλά κυρίως με την εκπληκτική του φωνή θέλει να φθάσει όσο πιο ψηλά γίνεται, γιατί όχι και στη νίκη. Δήλωσε έτοιμος για την πρώτη του πρόβα και ιδίαιτερα χαρούμενος που εκπροσωπεί τη χώρα του σε ένα τόσο μεγάλο γεγονός.

Ο Michał Szpak όπως αποκάλυψε στον ημιτελικό θα φορά κοστούμι με το τυχερό του χρώμα κόκκινο, σήμερα εντούτοις φορούσε πιο casual ρούχα. Συνοδεύεται από 5 μουσικούς στη σκηνή, ένα πιάνο, ένα τσέλο και τρία βιολιά που στέκονται γύρω γύρω από τον Michał. Όλη η εμφάνιση περιστρέφεται γύρω από τον Michał, ενώ στο background βλέπουμε στίχους του τραγουδιού. Στο τέλος εμφανίζεται η φράση Your Life. Φωνητικά ήταν πολύ καλός όπως και αναμένονταν, άλλη μία δυνατή συμμετοχή στην αρχή του 2ου ημιτελικού.

poland2Poland3

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.