Θετικά σχόλια για τους ARGO & στην συνέντευξη Τύπου

Θετικά σχόλια για τους ARGO & στην συνέντευξη Τύπου

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε και η συνέντευξη τύπου των ΑRGO στους ξένους δημοσιογράφους.
Η φετινή μας αντιπροσωπεία δεν δίστασε να απαντήσει στις ερωτήσεις τους, να παρουσιάσει στην ελληνική γλώσσα τα όργανα που μας συνοδεύουν επί σκηνής,να εξηγήσει το μήνυμα που θέλει φέτος να περάσει το τραγούδι μας στην Ευρώπη κλπ. Οι ερωτήσεις αφορούσαν κυρίως την Ποντιακή διάλεκτο την οποία χρησιμοποιούν στους στίχους του τραγουδιού, με τους ξένους δημοσιογράφους να νομίζουν πως πρόκειται για μία ξένη γλώσσα και με την αποστολή μας να τους εξηγεί πως πρόκειται για ελληνική διάλεκτο του Πόντου.
Όπως ήταν αναμενόμενο δεν έλειψαν και οι ερωτήσεις σχετικά με την οικονομική και πολιτική κατάσταση της χώρας μας και πώς συνδυάζεται με την αισιοδοξία που εκπέμπουν τα μέλη του συγκροτήματος.
Η Αρετή Μπίτα από την ΕΡΤ που συνοδεύει τους εκπροσώπους μας ως ο “φύλακας άγγελος” χαμογελαστή όπως πάντα,κρατούσε την μπαγκέτα του “μαέστρου” και η υπόλοιπη ομάδα μας με χαμόγελο δεν έδειξε να δυσκολεύεται καθόλου στην συνέντευξη τύπου μιας που το απέδειξε και στην σκηνή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνέντευξη τύπου θεωρήθηκε επιτυχημένη, απέσπασε θετικά σχόλια και ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο ταμπεραμέντο που διαθέτει η δική μας αποστολή αλλά και στη θετική ενέργεια που εκπέμπουν όλα τα παιδιά.
Τα υπόλοιπα αξίζει να τα παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.