Εναρκτήρια πρόβα: Λετονία

Εναρκτήρια πρόβα: Λετονία

Μετά το τέλος των προβών του 1ου ημιτελικού σειρά σήμερα έχουν οι 10 πρώτες χώρες από τον 2ο ημιτελικό. Πρώτη στη σκηνή της Globen Arena βρέθηκε ο Justs της Λετονίας. Ο Justs κέρδισε τον εθνικό διαγωνισμό Supernova και έτσι απέκτησε το δικαίωμα να εκπροσωπήσει τη χώρα του στη Στοκχόλμη. Το τραγούδι του Heartbeat το έγραψε η περσινή εκπρόσωπος της χώρας Aminata και οι Λετονοί ελπίζουν για ένα ακόμα καλό πλασάρισμα στο μεγάλο τελικό μετά την 6η θέση στη Βιέννη.

Η εμφάνιση του Justs θυμίζει την εμφάνιση που έκανε και στον τελικό του Supernova. Είναι μόνος στη σκηνή και φοράει ένα μαύρο δερμάτινο, με μαύρο jeans και μπότες. Στο background βλέπουμε διάφορα τριγωνικά σχήματα που δημιουργούν στην πορεία του τραγουδιού ένα τούνελ. Οι χρωματισμοί στην αρχή είναι μπλε, αλλά στη συνέχεια γίνονται πράσινοι και καταλήγουν κόκκινοι. Στο πάτωμα δημιουργείται ένα μονοπάτι, κάτι που χρησιμοποιείται και από άλλες αποστολές (όπως ο πλανήτης γη πέρσι). Κινείται σε όλη τη σκηνή, ενώ παίζει πολύ με τις κάμερες και κοντινά πλάνα. Το τραγούδι τελειώνει με κοντινό πλάνο στο Justs να παίρνει μία βαθιά ανάσα. Φωνητικά είναι πολύ καλός και σκηνικά άνετος. Πιστεύουμε με βάση αυτή την πρόβα ότι η Λετονία θα βρεθεί στον τελικό για 2η συνεχόμενη χρονιά.

Justs1Justs2

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.